Salı, Mayıs 31, 2011

Haznedarspor averaj düzeltti


ALİBEYKÖY İMARSPOR: 2 HAZNEDARSPOR: 7
İstanbul 2. Amatör Lig 8. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Haznedarspor, sondan ikinci sırada yer alan Alibeyköy İmar Blokları Spor  Kulübü’nü 7-2 mağlup etti ve zirve ortaklığını sürdürdü.

Maçın hakemi, takımların formalarının aynı olduğu gerekçesiyle (Ki bence alakası yoktu, farklıydı formalar) karşılaşmayı oynatmayı reddetti. Bu nedenle karşılaşma yaklaşık 15 dakika geç başlarken sorun, ev sahibi İmarspor’un, Parsellerspor’un formalarını giymesiyle çözüldü.
The truth is...  There is no spoon!
Maçın ilk yarısında köşe gönderlerinden biri yerinden çıkarken, yaklaşık 5 dakika süren bir operasyon sonrası bir çay kaşığı ve bir kerpetenle yerine takıldı.

Mücadele konuk ekibin 7-2 üstünlüğüyle sona erdi. Bu grupta 30’ar puanlı Zeytinburnu Hürriyetspor, Güney Yıldızı, Haznedarspor ve Talatpaşaspor averajla diziliyorlar.

STAT: Alibeyköy Parseller
HAKEMLER: Gökhan Kaya,Cengiz Ateş, Cuma Yıldızturan
ALİBEYKÖY İMARSPOR: Murat, Aydın, Hakan, Emre, Önder, Serkan, Kabulisa, Gündüz, Tuna, Gökhan, Yusuf (Selim, Cem, Tanju, Vedat, Ferdi, Caner)
TEKNİK DİREKTÖR: Ramazan Kutsal
HAZNEDARSPOR: Enbiya, Yücel, Ali, Ramazan, Muhammet, Ekrem, Kerim, Yunus, Soner, Emre, Levent (Uğur, Oğuz, Burak, Ahmet, Yahya, Sercan, Abdulgafur)
TEKNİK DİREKTÖR: Taşdan Görler

HABER-FOTOĞRAF: EFKAN BUCAK

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu hakem kimse çok tebriklerimi sunarım bu formalara aynı diyorsa onun gözleriyle ilgili bi problemi olduğunu düşünürüm.

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...