Salı, Mayıs 24, 2011

Haznedar Çetinkaya 'burun' farkıyla galip


HAZNEDAR ÇETİNKAYASPOR: 2 KİREÇBURNUSPOR: 1
İstanbul 2. Amatör Lig 7. Grup’ta zirve yarışı içindeki Haznedar Çetinkayaspor, sahasında konuk ettiği Sarıyer temsilcisi Kireçburnuspor’u 2-1 yenerek ilk yarıyı lider Üçyüzlü Esengücü’nün 4 puan arkasında ikinci sırada tamamladı.

Maça Kireçburnuspor çok iyi başladı ve aradığı golü 38. dakikada Ufuk ile buldu. Topu önüne alan Ufuk’un orta-şut karşımı vuruşunda top Çetinkayaspor ağlarıyla buluştu. Devre sona ererken Kireçburnu savunmasının hatasını iyi değerlendiren Volkan skora dengeyi getirdi ve ilk yarı 1-1 sona erdi.
İkinci yarıda adeta Çetinkayaspor fırtınası vardı. Özellikle Gökhan şutlarıyla konuk ekibin kalesini yoklarken, bu şutlardan biri 66’da ağlarla buluştu: 2-1.
Golden sonra Kireçburnuspor beraberlik için bastırsa da Çatinkayaspor’da günü başarılı isimlerinden kaleci Olkay gole izin vermedi. Müsabaka da 2-1 sona erdi. Çetinkayaspor böylece puanını 25’e çıkarırken Kireçburnuspor 7 puanda kaldı.

Stat: Güngören
Hakemler: Hicran Ok, Yalçın Taşkın Fırat, Tekin Tepe
Haznedar Çetinkayaspor: Olkay *** Yahya *** Murat *** Hasan *** Kürşat *** Zahir ** (Serkan *) Ayhan *** Volkan **** Gökhan **** Ferhat *** Bilal ** (Ahmet **)
Kireçburnuspor: Sadık *** Efe ** Alper ** (Anıl **) Murat ** Burak ** Turgut ** (Hayir *) Ufuk ****  Selim ** Onur ** (Burakhan *) Burak ** Özkan **
Goller: Dk 45 Volkan, Dk 66 Gökhan / Dk 38 Ufuk

 HABER-FOTOĞRAF: ALPER KADEROĞLU

10 yorum:

muhammed hoca dedi ki...

Alper beye ve yerel futbol çalışanlara çok teşekkür ediyoruz ve inşallah bu yıl 2 şampiyonşuğu birlikte kutlarız...

Adsız dedi ki...

alper alper ne iş anlamadım bu alperde 2-3 kulüp haberi yapıyor hepsi bu varmı gösterin başka deplasmanlar gidiyormu ne iş yapıyor alper de alper.

Efkan dedi ki...

Alper bizim Güngören temsilcimiz. İşinden arta kalan zamanlarda Güngören Stadı'ndaki karşılaşmaları aktarıyor. Durum budur. saygılar.

muhammed hoca dedi ki...

Güzel kardeşim ne adınızı yazıyorsunus ne kim olduğunuz belli değil gidip bir şeyler diyorsunus,bir sıkıntın varsa alper beyle,macın varsa bir kulüb yetkilisiysen acık acık adına yaz cık eleştir sonra da davet et kimse kimseyi yemez...
Efkan beyin de dediği gibi yetişebildiği kadarıyla gelip bir hizmet yapmaya çalışıyor,Yine herşey için teşekkür ederiz...

Adsız dedi ki...

neden hep aynı takım o stada başka takımlar gitmiyormu. neden bu alper başka statlarda görev almıyor çevre semtlerdede takımlar var tek bir yere bağlı.

daha haberi yapılmayan çoook kulübler vardır eminim.

Adsız dedi ki...

sevgili adsız,

bu sitede çalışan herkes gönüllü olarak, kişisel zamanından vererek birşeyler üretiyor. Emin ol haberi yapılAmayan çoook klüpler var, ve eğer sen de bunlardan birikisinin haberini yapıp gönderirsen sitede yayınlanır.

önemli olan bir şeyler üretmek. yoksa üretilende eksik aramak çok kolay.

sevgiyle kal

e

Adsız dedi ki...

sen alperin avukatımısın.
sen benim haber yollayıp yollamadığımı nerden biliyorsun ben bu sitenin bir mensubu değilim fakat alperden daha fazla maça gidip haber yollamışlığım vardır.

hep aynı kulüplerin peşinde koşmakla olmaz olmaz alper duy sesimi alper artık başka maçlarada git anlıyormusun. bir kere kalk git anadolu yakasına.
alpeerrr sana diyorum.


3 ,5 ekib arkadaşının sırtından dolaşma alperrr.

Adsız dedi ki...

yazık

e

Efkan dedi ki...

Artık gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum.

Adsız dedi ki...

Benim Her zaman Yanımda Olan Güngören Ve Bağcılar İlçesindeki Futbol Takımlarına Teşekkür Ediyorum Alper

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...