Salı, Mayıs 31, 2011

Halkalı Çamlıkaltın'dan Görkemli Açılış.

Küçükçekmece’nin yeni federe Kulüplerinden Halkalı Çamlıkaltıspor yeni lokaline kavuştu. Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay’ın da katıldığı açılış oldukça renkli geçti.

Açılış hafta sonuna denk geldiği için bir çok amatör kulüp temsilcisi açılışta yerini alamazken Halkalı Taştepespor Kulüp Başkanı Turgut Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri Halkalı Çamlıkaltıspor kulübünün açılışında yerlerini alan tek kulüp oldu.

Mahalle sakinlerinin ve esnafının da ilgi gösterdiği açılışta bir konuşma yapan Belediye Başkanı Aziz Yeniay göreve geldikleri günden bugüne kadar spora büyük yatırımlar yaptıklarını, amatör spor kulüplerine ulaşım, malzeme ve yer tahsisi konusunda her zaman yardımcı olduklarını, önümüzdeki günlerde de proje aşamasında olan 3 tane futbol sahasının da bölge kulüplerinin hizmetine gireceğini müjdeledi. Yeniay, açılışta gördüğü gençlere de tavsiyelerde bulunarak, sporla birlikte eğitimlerini de başarıyla sürdürmeleri gerektiğini ifade ederek eğitimin de önemine dikkat çekti.


HABER VE FOTO: YILMAZ AKTEPE

2 yorum:

Adsız dedi ki...

sayın aziz yeniay butun acılışlarda varsın ne guzel spora hizmet ediyosun bence biraz ilçenin tek profsyonel takımına baksan artık cekişme zamanı degil k.çekmecemizin 100. yılı takım cıktı artık kavga zamanı degil sayın başkan birlik zamanı .....

Adsız dedi ki...

sayın başkan insanlara yakınlaşmanız bzi mutlu ve bahtiyar ediyor sizleri aramızda görmek isteriz

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...