Cuma, Mayıs 27, 2011

Güngörenspor'da görkemli gece


İstanbul 1. Amatör Lig’in köklü kulüplerinden Güngörenspor bir gece düzenlerken tüm camia bir araya gelerek geride kalan sezonun yorgunluğunu attı.

Bahçelievler Piramit Restaurant’ta gerçekleşen geceye sarı-lacivertli takımın yöneticileri, futbolcuları, eşleri ve camianın önde gelen isimleri katıldı. Büyük katılımın olduğu ve salonda boş yerin kalmadığı geceye ayrıca Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Apdullah Nurkan, AKP Güngören İlçe Başkanı Ercüment Sever, AKP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Doğan Kubat, CHP İstanbul3. Bölge Milletvekili Adayı Süleyman Çelebi, kulübe büyük destek sağlayan Merih Gözen, sanatçı Mahmut Tuncer, Kadırgaspor Kulüp Başkanı Cemalettin İnanç, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Halit Sayrar da teşrif etti.

Gecede kısa bir konuşma yapan Güngörenspor Kulüp Başkanı Erol Pehlivan, tüm katılımcılara desteklerinden dolayı teşekkür etti. Daha sonra yöneticiler sahneye çağırıldı ve tek tek tanıtıldı. Güngörenspor Yönetimi ayrıca her zaman sosyal sorumluluk projelerinde yanlarında olan Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman’a teşekkür etti. Gecede ayrıca slayt gösterileri sunulurken Sanatçı Coşkun Sabah davetlilere keyifli saatler yaşattı.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...