Pazartesi, Mayıs 30, 2011

GOP Yeniköyspor rövanşı aldı


GOP YENİKÖYSPOR: 2 KÜÇÜKAYASOFYASPOR: 1
İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup’ta orta sıralarda yer alan iki ekibin mücadelesinde GOP Yeniköyspor sahasında Küçükayasofyaspor’u 2-1 yenerken ligin ilk yarısında farklı mağlup olduğu rakibinden rövanşı aldı. Böylece iki takım haftayı 17’şer puanla tamamladı.

Maçta Küçükayasofya ilk dakikalarda daha etkili oldu. Daha sonra toparlanan Yeniköyspor oyunu dengelerken geçen hafta sakatlanan Utku oyuna ilk 11’de başlasa da maçın 10. dakikasında sakatlanarak yerini golcü oyuncu Emin’e bırakmak zorunda kaldı. Özellikle orta alanda İbrahim ve Servet’in etkili oyunuyla oyunda üstünlüğü eline alan Yeniköyspor ilk yarıda penaltı kaçırdı. Defansın arkasına atılan topta Mustafa kalecinin öne çıkmasını değerlendirip topu aşırtma bir vuruşla kaleye yollarken konuk takımın 5 numaralı oyuncusu meşin yuvarlağı çizgi üzerinden elle çıkarttı. Bu futbolcu kırmızı kartla oyun dışı kalırken penaltıyı kullanan Ender topu direğe nişanladı. İlerleyen bölümde Küçükayasofyaspor Ender’in topa elle müdahalesi sonucu penaltı kazandı, Yeşil-Beyazlılar atışı gole çevirdi ve ilk yarı 0-1 sona erdi.

Yeniköyspor ikinci yarıda oldukça baskılıydı. Maçın 65. dakikasında Adem’in oyuna girmesiyle oyuna biraz daha canlılık gelirken Ertuğrul’un kavisli köşe vuruşunda topu kafa ile ağlara Adem skoru 1-1 yaptı.

Maçta son 20 dakikalık bölüm adeta Küçükayasofya yarı alanında oynadı. Özellikle Mustafa ile net pozisyonlardan yararlanamayan GOP Yeniköyspor maçın 86. dakikasında golcü oyuncusu Emin’in şık plasesiyle üç puana uzandı: 2-1.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...