Pazartesi, Mayıs 30, 2011

Enver Şen'in büyük mutluluğu

Tepecikspor’un başarılı Teknik Direktörü Enver Şen, yeşil-beyazlı camiada büyük başarıların altına imzasını koydu. Futbolculuk döneminde Tepecikspor'la bir kez 3. Lig'e, bir kez de 2. Lig'e çıkma başarısı gösteren Şen, bu mutluluğu bu kez hocalık döneminde takımı 2. Lige çıkararak yaşamış oldu. 


Devre arası takımın başına getirilen başarılı çalıştırıcı, takımın 2. lige çıkabilmesi adına büyük bir mücadele örneği sergiledi. Kendisine destek olan başta Tepecikspor Kulüp Başkanı Osman Eyüboğlu ve diğer yöneticilere teşekkür eden Teknik Direktör Şen, “Tepecikspor’da üçüncü mutluluğu yaşıyorum. Futbolculuk döneminde burada iki kez şampiyonluk yaşadım ve bu şampiyonluğa bu kez hocalık dönemimde Allah bize yaşamayı nasip etti. İnşallah bu güzel başarıların devamı gelir ve Tepecikspor’u Bank Asya Birinci Ligde görme şansı buluruz" dedi.


"12 puan geriden geldik"
Şen şöyle devam etti: "Takım olarak inanan ve mücadeleyi asla bırakmayan bir yapıya sahip olduğumuzu, alınan galibiyetlerle herkese göstermiş olduk. 12 Puan geriden gelip zirveye konmak ve burada kalıcı olmak inanın çok zor bir şeydir. Biz zoru başarıp bu ligi nasıl zirvede tamamlarız onun hesaplarını yaparken, rakiplerimizin de ardı ardına puan kaybetmesini çok iyi değerlendirerek mutlu sona ulaşmayı başarmış olduk. Çok zorlu bir sezon geçirdik fakat bu zorluğun akabinde 2. Lig, yani şampiyonluk gelince, mutluluğumuz iki kat daha artmıştır. Şampiyonluk coşkusunu tepecik halkının ve sporseverlerin doya doya yaşamasını temini ediyorum” dedi.


HABER: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.