Cumartesi, Mayıs 28, 2011

Emirefendi ile Örnektepe yenişemedi. 2-2.

EMİREFENDİ : 2 ÖRNEKTEPE : 2

İstanbul 2.Amatör Küme 11.Grupta ligin 12.haftasında zirve takibinden  uzaklaşmak istemeyen Emirefendi ile Örnektepe Sütlüce Sahasında karşı karşıya geldi. Stres derecesi yüksek mücadelede kazanan olmadı ve her iki takımda 2-2'skorla sahadan birer puanla ayrıldı.



Karşılaşmaya Emirefendi hızlı başladı. 11.dakikada sol taraftan ceza alanı içine atılan ara pasa hareketlenen Ünal topla buluştuğunda an kaleci'nin  önde olduğunu görünce aşırtma vuruşla topu ağlara gönderdi.1-0.


20.dakikada Örnektepe ilk tehlikeli atağında Ramazan Ömer kaleci Recep ile karşı karşıya kaldı. Bu pozisyon Recep ayakları ile topa son anda dokundu ve Örnektepe'ye beraberlik şansı vermedi.


21.dakikada gelişen Örnektepe atağında ceza alanı içinde hafif çaprazdan topla buluştuğunda vurduğu şutta kaleci Recep çok iyi reflesk göstererek kalesinde gole izin vermedi.


Örnektepe beraberlik golünü bulmaya çalıştığı dakikalarda savunmada yaptığı hatada ofsayt diye durakladığında ceza alanında topla buluşan Sercan tıpkı ilk golün kopyası gibi topu aşırttı ve topu ağlara gönderdi. Bu golle Emirefendi 2-0 öne geçti.

Örnektepe 31.dakikada penaltı kazandı.Emirefendi'de Ulaş'ın ceza alanı içinde Erdi'ye sert girmesinde dolayı Hakem Serhat Kuru penaltı noktası gösterdi.Topun başına Örnektepe'de Sedat geçti.Sedat penaltı atışını dışarı attı ve Örnektepe bir gol oldu. Penaltı pozisyonunda sakatlanıp çıkan Erdi'nin kaşında açılma oldu ve dikiş atıldı yerini İsmail'e bıraktı.


Karşılaşmanın 39.dakikasında taç çizgisi kenarında Emirefendi'de Kenan bir pozisyonda Örnektepe'den Murat'in yaptığı faule sinirlenince ortalık bir anda karıştı ve her iki takım oyuncuları arasında tartışma çıktı.Fakat tartışma kısa sürede tatlıya bağlandı ve oyuna tekrardan devam edildi.


Emirefendi 43.dakikada Ünal taç çizgisinde yaptığı ortada top direk kaleye gitti ve üst direğe çarpıp oyun alanına döndü.


İlk yarıyı Emirefendi'nin 2-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısının ilk atağında Emirefendi Muammer altı pas içinde topla buluştu vurduğu şutta top kale direğinin üstünden avuta çıktı.


Örnektepe 52.dakikada Cem'in orta saha'nin biraz önünden hafif çaprazdan kullandığı serbest atışta top direk kaleye gitti. Direkten dönen topu iyi takip eden Sedat topu ağlara gönderdi. 2-1.

57.dakikada Örnektepe'den Cem ceza alanı dışından kazanılan serbest vuruşta topun başına geçti.Kaleci Recep'in uzanamayacağı köşe topu gönderdi ve Örnektepe bu golle müsabakada 2-2 eşitliği yakaladı.

Emirefendi 10 kişi kaldı ve saha dışında istenmeyen olaylar yaşandı, Karşılaşmanın 63.dakikasında bir pozisyon sakatlanıp oyun dışına çıkan Emirefendi'de Cüneyt izin almayıp oyuna girince Hakem tarafından sarı-kart gördü.Pozisyonun devamında bir pozisyonda rakibine faul yapınca ikinci sarı karttı görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Kırmızı karttın verdiği sinirlilikle soyunma odasının yolunu tuttu. Maçı izlemek için tribüne gittiğinde istenmeyen görüntüler oldu.


74.dakikada Örnektepe'de kaleci kaleci Engin altı ceza alanı çizgisi çaprazında topu dışarda tutunca Emirefendi serbest vuruş kazandı. Emrah'in kullandığı atışta Örnektepe savunması topu son anda uzaklaştırdı.


Örnektepe'de Ramazan Ömer 81.dakikada ceza alanı içinde çaprazdan vurduğu şutta top direğin yanından avuta çıktı.


86.dakikada Örnektepe'de Cem'in ceza alanı içinden vurduğu şutta kaleci Recep son anda topu kornere çeldi. Korner'de oluşan karambolde Emirefendi savunması topu uzaklaştırdı.


Karşılaşmada başka gol olmayınca her iki takımda 2-2'lik skorla sahadan birer puanla ayrıldı.Emirefendi 18 puanna yükselirken,Örnektepe ise 22 puanna yükseldi.


Saha: Sütlüce
Hakemler:Serhat Kuru-Korkut Hekim-Sinan Ertengü
Emirefendi:1-Recep 2-Metin(18-Uğur)3-Cüneyt 4-Aykut 5-Ulaş 6-Önder 7-Muammer 8-Kenan 9-Emrah 10-Sercan 11-Ünal
Teknik Sorumlu:Abdullah Küce
Örnektepe:1-Engin 92-Ramazan 53-Ramazan 4-Rıdvan 66-Murat 31-Oktay 17-Sedat 57-Ömer 9-Gökhan(11-Çağrı) 10-Cem 52-Erdi(55-İsmail)
Teknik Sorumlu:Selçuk İmamoğlu
Kırmızı Kart:Cüneyt (Emirefendi)
Goller:Ünal,Sercan (Emirefendi)Sedat,Cem(Örnektepe)


HABER VE FOTO: ÖNER YIĞRIK

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Şampiyon ÖRNEKTEPE!

Adsız dedi ki...

Emirefendi'de 8 numaralı Kepçük Kenan'ın soyadını yazarmısınız?

Adsız dedi ki...

ÇAYIRBAŞI 1. BAHÇEKÖY 2. ÇIKAR BU GRUPTAN DİĞER TAKIMLARIN ŞANSI ÇOK AZ.

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.