Cuma, Mayıs 27, 2011

Ayşekadın Gençlerbirliğispor İsim Değiştirdi

 
Aylardır isim değişikliğine gideceği söylenen, öncelikle Yeni Edirnespor olacağı beklenen Bölgesel Amatör Lig temsilcilerinden Ayşekadın Gençlerbirliği, geçtiğimiz akşam tarihe karışarak, ismini, Edirnespor Gençlik Kulübü olarak değiştirdi. Kulübün renkleri de mavi siyah olarak değiştirildi. Edirne Eski Sanayi Düğün Salonunda yapılan Genel Kurula yoğun bir katılım bekleniyordu ve öyle de olduğu görüldü. Futbol kulüpleri Genel Kurullarında genel olarak çok büyük bir erkek yoğunluğu gözlenirken, Genel Kurulda sayıları yabana atılmayacak şekilde bayanlarında salonda yer alarak oy kullanmaları dikkat çekti.

Hakan Sedefçi: Bu takımı hep birlikte şampiyon yapacağız
Divan Kurulunun gündemi açıklamasının ardından ilk olarak söz alan Ayşekadın Gençler Birliği Kulüp Başkanı Hakan Sedefçi, yaptığı konuşmada; Mart ayında yapılan Genel Kurul ile göreve geldiklerini belirterek “Herkesin düştü gözüyle baktığı takımın kümede kalmasına yönetim olarak katkıda bulunduk. Ve profesyonel bir ligde oynayacak takım için çaba göstermeye başladık. Kulübün birçok borcunu ödedik. Şimdi sıra bu şehrin adını taşıyan bir takım kurmaya geldi. Bugün de bunun için ve yeniden güven tazelemek için buradayız. Sizlerden bu konuda bizlere destek olmanızı istiyoruz. Bütün şehir el ele vererek bu takımı şampiyon yapıp önce üçüncü lige, sonra da ikinci lige çıkaracağız. Bütün Edirne’ye Edirnespor Gençlik Kulübü hayırlı olsun” dedi. 

Daha sonra yönetim asil ve yedek oylamasına geçildi. Tek liste halinde yapılan seçime şu liste ile girildi;

ASİL YÖNETİM KURULU
Hakan Sedefçi
Hasan Üner
O.İnaç Haseki
Mehmet Öz Çuhacı
Mehmet Grammeşin
Serkan Oltandiken
Polat Öztaş
Mustafa Kaşgür
Mete Kemal Gündüz
Savaş Vardar
Halil Bodur
Şükrü Atamgüç
Levent Alamut
Halil Yükseloğlu
Adem Kalkan.

YEDEK YÖNETİM KURULU
Hüseyin Usta
Serhat Akın
Üner Mıhlayanlar
Cüneyt Erginler
Özer Adalardan
Serdar Acar
Emre Bodur
Nihat Çengelci
Ahmet Koşgit
Erdal Bilen
Serkan Ulusoy
Fatih Kayasöken
Sercan Mandaş
Dursun Şahin
Fedai Selvi

ASİL DENETLEME KURULU: Savaş Üner
Serhat Çetin
Erkan Benzerli.

Yeni seçilen 15 kişilik asil Yönetim Kurulu üyesinin, yakın bir zamanda toplanarak başkan ve diğer görev dağılımlarını yapması bekleniyor.

YEDEK DENETLEME KURULU
Kadir Öztürk
Şenol Geçmiş
Ömür Adalardan

Kaynak:www.edirnedespor.com

2 yorum:

Adsız dedi ki...

kulüplerin isimlerini değiştirmek bu kadar kolay olmamalı artık.heralde edirne belediye başkanının oğlu bu genç arkadaş.ayşekadın ismini tarih yaptılar.edirnesporu ikinci üçüncü plana attılar yazık oldu

Adsız dedi ki...

bu abidik gubidik işleri yapacağınıza hazıra konacağınıza Edirnesporu BALa çıkarsanıza kardeşim!ayşekadın gençlerbirliğini tarihe gömdünüz 1 2 senede 3.lige çıkamazsanız sıkılıp bayılıp bırakacaksınız bu vebali nasıl taşıyacaksınız merak ediyorum hicap duyuyorum utanç duyuyorum

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.