Perşembe, Mayıs 26, 2011

Adem Mat'ın mutlu günü


İstanbul Futbol İl Temsilci Vekili Sayın Adem Mat, 41. yaş gününü Levent’teki Federasyon binasındaki makamında mütevazı bir şekilde kutladı. Mat’ı ilk kutlayanlar her zamanki gibi mesai arkadaşları ve Federasyon’da işi olan yöneticilerdi.

Sayın Mat’ı bu mutlu gününde kutlarken konu elbette İstanbul futboluna geldi. Adem Mat bizimle şu bilgileri paylaştı: “Eylül ayından bu yana haftada ortalama 450 maç üzerinden hesapladığımızda 21.000 maçın oynandığını görmekteyiz. Müsabakalar ilimizde mevcut faal 90 stadımızda oynanmaktadır.

Çalışmalar tüm hızıyla sürüyor
Bu sezon yeni hizmet anlayışımızla Federasyon’da 41.000’den fazla lisans çıkarılmıştır. Bu Lisanslarımız  transfer, vize, filiz lisansla yöneticilerimizin ve teknik kadrolarımızın lisanslarıdır. Lisans bölümü çalışanlarımız Lale Hanım ile Ebru Hanım çalışkanlıkları ile iftiharımız olmuşlardır.
Bunun yanında bir diğer sevincimiz, üç takımımızın Bölgesel Amatör Lig’de grup şampiyonu olup 3. Lig’e çıkmasıdır. Ayrıca yeni bir anlayış ve disiplinli çalışmaların sonucu üç sezon önce tohumunu attığımız Nike
Premier Ligi şampiyonasında bu sezon şampiyon olan Fenerbahçe U15
Takımı geçen sezon Bucaspor’un başarısını yakalayarak Avrupa
şampiyonu oldu. Bu başarı yeni anlayışın başarısıdır.”

Sezon sonu  yaklaşmasına rağmen TFF İstanbul İl Temsilciliği’nde canlılık aynen etmekte. Her görevli işinin başında gayet ciddi ve anlayışlı
olarak görev yapmakta. Yukarıda dediğimiz gibi Sayın Adem Mat’ın doğum günü de bu yoğun tempo içinde mütevazi bir şekilde kutlandı.  TFF İl Temsilciliği’nde el birliği ile amatör futbol dünyasına hizmet edilmekte.

Yerel Futbol Ailesi olarak, İstanbul futboluna büyük hizmetleri bulunan Sayın Adem Mat’ın doğum gününü kutluyor, sağlık başarı ve mutluluk diliyoruz.

HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK

4 yorum:

Adsız dedi ki...

kızıyoz ediyoz da adamlar çalışıyor ne yalan söliim

PENDİK KAVAKPINARSPOR dedi ki...

SAYIN ADEM MATIN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAR SAĞLIK BAŞARI VE MUTLULUKLAR DİLERİZ PENDİK KAVAKPINARSPOR YÖNETİM KURULU

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Allah nice uzunve hayırlı ömürler nasip etsin
Hasan ASLAN

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.