Pazar, Mayıs 29, 2011

Acıbadem toprak saha'nın galibi

SELAMİ ALİ YEŞİL SAHA : 1 ACIBADEM : 2

İstanbul 2.Amatör Küme 14.Grup mücadelesinde Acıbadem, Selami Ali YS'yi mağlup etti. Futbola çok elverişli olmayan toprak bir zeminde oynanan karşılaşma sonrasında gerilimli dakikalar yaşandı.
Selami Ali YS Başkanı Özkan Oğuzatak, lig karşılaşmalarına tecrübeli hakemler verilmesinin önemine dikkat çekerken, takımının bu sezon hakem hatalarından çok canının yandığını belirtti.
Acıbadem teknik sorumlusu Tayfun İpek ise, maddi zorluklar yüzünden lige devam edememe noktasına gelen Acıbadem'in, oyuncularının isteği ve özverisi ile lige devam ettiğini söyleyerek Kadıköy Belediyesi'nden, maçlar için servis dahil olmak üzere her alanda destek beklediklerine değindi.
Karşılaşmada Selami Ali YS 12. dakikada kaleci Erdi'den sıyrılan Nihat'ın kaleye bıraktığı top ile öne geçti. 36. dakikada kendi götürdüğü top ile savunmanın arkasına sarkan Salih Arıkan'ın düzgün vuruşu Acıbadem'e eşitliği getirdi. İlk yarının son dakikasına Onur Acıbadem'in galibiyet golünü attı. İkinci yarıda da karşılıklı akınlar gol getirmeyince karşılaşma 2-1 Acıbadem lehine sonuçlandı.

STAD : Haydarpaşa
HAKEMLER : Emre Türkmen, Emre Çelebi, Erol Özsoy
SELAMİ ALİ YS : Deniz, Sadık, Yusuf (85' A.Kadir), Serhat, Hüseyin, Osman, Alpercan, Mert, Nihat, Özgür, Emre (46' Hüseyin)
TEKNİK SORUMLU : Yusuf Biliciler
ACIBADEM : Erdi, Barış, Mert, Cihan, Ömer, Hasan, Salih Arıtan, Senih, Serkan, Onur, Salih Okur (90' Arda)
TEKNİK SORUMLU : Tayfun İpek
GOLLER : Nihat 12' // Salih Arıkan 36', Onur 45'
HABER&FOTOĞRAF: ERDEM G.
Bu maçtan burada kullanamadığımız fotoğrafları daha sonra "Erdem'in Amatör Futbol Fotoğrafları" facebook grubunda bulabilirsiniz.
http://www.facebook.com/pages/Erdemin-Amat%C3%B6r-Futbol-Foto%C4%9Fraflar%C4%B1/182869105064458

3 yorum:

Adsız dedi ki...

arkadaşlar. facebook sayfasının admin'i çalınmış nasıl oluyorsa. ulaşamıyorum. dolayısı ile yen, bir mecra bulana kadar resim yayınlamayacağım.

e

Adsız dedi ki...

burada

http://www.facebook.com/pages/Erdemin-Amat%C3%B6r-Futbol-Foto%C4%9Fraflar%C4%B1-2Sayfa/228512777165119#!/pages/Erdemin-Amat%C3%B6r-Futbol-Foto%C4%9Fraflar%C4%B1-2Sayfa/228512777165119?sk=wall

e

Adsız dedi ki...

evet baskanumız dogru söylemıs hakemlerden cok cekiyoruz özellıkle yan hakemlerden yeşi sahaspor

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...