Perşembe, Mayıs 26, 2011

2. Lig'in kapısından dönen Sancaktepe Bld çok üzgün



2. Lig'e Yükselme maçlarında yarı finalde Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'a çok şanssız bir şekilde penaltılarla elenen Sancaktepe Belediyespor'a büyük üzüntü yaşanıyor. 3. Lig'deki ilk sezonunda gruptan çıkmaya çok yaklaşan Kırmızı-Beyazlılar, 3. Lig 3. Grup'ta sezon boyunca 2 kez yendiği Diyarbakır BB'ye 120 dakikası 1-1 biten maçta penaltılarla 8-7 mağlup oldu. Takım İstanbul'a çok üzgün bir şekilde döndü.


Ankara 19 Mayıs Stadı'ndaki maçta rakibi karşısında çok üstün bir futbol ortaya koyan Sancaktepe Belediyespor, 25. dakikada Ömer Bayraktar'la öne de geçerken, uzatma anlarında gelen gole engel olamadı. Uzatmalarda galibiyet golünü bulamayan Sancaktepe penaltılarla 8-7 rakibine mağlup oldu. Çok heyecanlı geçen penaltılarda takımların 10'ar futbolcusu atış kullandı. Böylece, altın bir sezon geçiren İstanbul futbolu, Tepecikspor ve Gaziosmanpaşaspor'dan başka 2. Lig'e takım çıkarma fırsatını tepmiş oldu. Zira Sancaktepe Belediyespor'la birlikte Beylerbeyi AŞ de elendi.


HABER-FOTOĞRAF: DRACO MALFOY

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.