Salı, Nisan 26, 2011

Zara Ekinlispor'dan Sultangazispor'a tebrik ziyareti



Bölgesel Amatör Lig vizesi alan Sultangazispor'a tebrik ziyaretleri devam ediyor. Sultangazi ilçesi takımlarından Zara Ekinlispor'un yönetim kurulu, Sultangazispor yönetim kuruluna gerçekleştirdiği ziyarette başarılarından dolayı Kırmızı-Lacivertliler'i kutladı.


Zara Ekinlispor yönetim kurulu üyeleri başkan Eyüp Bayrak, Mustafa Can, Genel Kaptan Davut Akçay, Bünyamin Poyraz, Yusuf Şahin Sultangazispor Başkanı Nevzat Yılmaz ve yönetim kurulunu kulüp binasında ziyaret ederek Bölgesel Lig'e yükselmerinden dolayı tebrik ettiler.


Zara Ekinlispor Kulübü Başkanı Eyüp Bayrak, "Sultangazispor'un BAL yükselmesi ilçemizi ve bizleri gururlandırmıştır. Bu vesile ile Sultangazispor başkanı sayın Nevzat Yılmaz ve yönetim kurulunu, teknik kadro, oyuncuları ve emeği geçen herkesi kutluyoruz" dedi.


Sultangazispor Kulüp Başkanı Nevzat Yılmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti şu şekilde dile getirdi: "Bugün siz değerli dostlarımızı aramızda görmekten çok memnun olduk. Bizler yola çıkarken hedefimiz BAL ligiydi bunu da kulüp olarak başardık. Bundan sonra da hedefimiz elimizden geleni yaparak Sultangazispor'u en iyi yerlere taşımak olacaktır" ifadelerini kullandı.


HABER-FOTOĞRAF: BOLKAN KARA

Hiç yorum yok:

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.