Salı, Nisan 26, 2011

Ya İgdaş şampiyonluğu averaj ile kaybederse!

24 Nisan 2011 Pazar günü, Albayrak Suni Çim sahada bir maç oynandı. Saat 10’da İgdaş ve İstanbul Giresunspor takımları karşılaştılar.

U19B Ligi, 4. Grup karşılaşması. Müsabaka 11-0 devam ederken, Hakem, ikinci devrenin 20, müsabakanın 65. dakikasında, İstanbul Giresunspor’un çok fazla fark yemesinden dolayı, maçı 25 dakika erken bitirdi.

İgdaş Kulübü Antrenörü’nün, Hakem ve Gözlemcilere, “Erken bitiriyorsunuz, ya ben rakiplerim ile gol averajına kalır ve şampiyonluğu kaybedersem” diyerek itiraz etmesi üzerine de, Hakemin, 'diğer takıma çok yazık' yediği, Gözlemci’nin ise, “Sen ne kadar aç gözlü bir adamsın, 20 tane mi atacaksın?” dediği öğrenildi.
Hakemin kim olduğu belli, Gözlemcinin de kim olduğu belli. Kaldı ki, ben bu gözlemciyi tanırım, severim ve çok dürüst olduğuna şahitlik ederim. Ancak olmadı arkadaşlar, bunun hesabını yapmak Hakem ve Gözlemci’ye mi kaldı?

Karşımızda yine bir HİF faciası var. Ben hatırlıyorum, notlarımda var: MHK Üyelerinin Hakemlere, maçları süresinde bitirmesi ile ilgili defalarca uyarıları var.

Tersten okuyalım, mağlup takımın Yöneticisi, bu maçı bir daha oynamak için, İl Temsilciliğine itiraz etse, maç tekrarlanır.

İgdaş ile takipçisi olan Giresun Emesken takımının şu anda averaj farkı sadece 3. Olmaz olur, kafa, kafaya ligi bitirirler, bir de kendi aralarında oynadıkları maçta berabere kalırlarsa, İgdaş’ın rakibi Giresun Emesken, bu hafta oynayacağı, İstanbul Giresunspor’a 12 fark atarsa ne olacak. Giresun Emesken’in Antrenörünü tanırım, benim hocalığımı yıllarca yaptı, Allah için çok severim kendisini, insafa gelir, aynı şekilde bir ortam hasıl olursa, 11 golde bırakır biliyorum ama Hakemlerin bu işlerde taraf olmaması gerekirdi.

Son olarak, Cumartesi günü Araphan maçını oynamamak için yedek forma temin edemeyen Şirintepe Kulübü'nün aynı futbolcularla mücadele ettiği, U17 takımı, bugün Paşabahçe Stadı'nda Beşyüzevler ile oynadığı maçı 2-0 kaybetti.

HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

1 yorum:

Burak Kurtuluş dedi ki...

Giresun Emesken 13-0 İstanbul Giresunspor

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.