Salı, Nisan 26, 2011

Uşak Belediyespor U-19 Şampiyon


Yıllardır Alt yapılara verdiği önemin semeresini şampiyonluklarla alan Uşak Belediyespor, bu yıl da başarılarına devam ederken, U-19 takımı bütün rakiplerini yenerek namağlup olarak şampiyonluğa ulaştı. Son maçında eksik kadrosuna rağmen Uşak Özel İdarespor’u 12-2 yenerek grup maçlarında iddialı olacağının sinyallerini verdi.

Bu sezon, U-19 takımının başına başarılı Antrenör Tarık Ulu’yu getiren Uşak Belediyespor şampiyonluğunun yanında A takıma Feyyaz, Doğukan, Sercan, Emre ve Mustafa Gülyapı’yı vererek Uşak Belediyespor’un gelecekteki kadronun temellerini atmış oldu. Önümüzdeki günlerde belli olacak Türkiye Şampiyonası 1. Etap şampiyonasına en iyi şekilde hazırlanan U-19 takımı antrenmanlarına Uşak Belediye Stadında devam ediyor.

Antrenör Tarık Ulu, “Türkiye Şampiyonası 1 etap müsabakalarında rakiplerimizin belli olmasını bekliyoruz, biz de şampiyonluk için gideceğiz, futbolcularıma güveniyorum, Uşak şampiyonluğunda bizleri desteklerini esirgemeyen Uşak Belediyesi ve Yönetim Kuruluna gruptan getireceğimiz şampiyonluk kupası ile teşekkür etmek istiyoruz” dedi.

Uşak Belediyespor Yöneticilerinden Oktay Alat ise, “gençler bizim geleceğimiz, bu yıl başarı çıtasını yükselterek grupta şampiyon olmak istiyoruz. Verdiğimiz emeklerin karşılığını, A takımımıza kazandırdığımız beş oyuncu ile aldık. Bu isimler gelecek sezonda A takımda yerini alacak, bunun yanında bütün Amatör alt yapılarda oynayan gençleri de, bizim alt yapımız olarak görüyoruz, onları da takip ediyoruz listemizde bulunan gençleri kadromuza transfer ayında alacacağız”  dedi.

Yerel Futbol Sitesi

1 yorum:

İnci Sözlük . dedi ki...

Bu takım Lyonla kafa kafaya oynar demedi demeyin ... Seneye şampiyonlar liginde

Galataspor Bölgesel Amatör Lig'de

İstanbul SAL Klasman A Grubu lideri Galata Spor Kulübü bugün takipçisi Küçükçekmece İdman Yurdu'nu 3-1 yenerek tarihinde ilk kez BAL'...