Cumartesi, Nisan 30, 2011

Tepecikspor’da, Hakan Şükür bereketi



Ak Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı eski Milli Futbolcu Hakan Şükür, 3. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Tepecikspor'u tesislerinde ziyaret etti. Tepecikspor Kulüp Başkanı Osman Eyüboğlu, Temel Eyüboğlu, Teknik Direktör Enver Şen, Kaleci Antrenörü İhsan Şen, Tesisler Müdürü Muzaffer Bağırtlak, Hüsnü Keskin ve futbolcularla tek tek tokalaşan Hakan Şükür, Turuncu-Yeşilliler'e başarılar diledi.


Tepecik Tepekent’te ikamet eden milletvekili Adayı Hakan Şükür, Tepecik ve Tepecikspor’u yakından takip ettiğini söyledi. Bu sezon takımın 2. lige çıkacağına inandığını söyleyen Şükür, bir mahalle takımının 3. ligden 2. lige çıkmak için mücadele etmesi kadar güzel bir duygunun olamayacağını ifade etti. Daha sonra ilginç bir penaltı atan hakan Şükür, kaleci Ramazın’ı ters köşeye yatırdı. Oyuncularla sohbet eden Şükür, zorlu maçlar öncesi futbolcuların hepsine başarı dileklerini tek tek ileterek kendilerinden yarın galibiyet beklediklerini ifade etti. 


Hakan Şükür’ün Tepecikspor’u ziyaret etmesinden dolayı memnuniyetlerini gizleyemeyen Tepecikspor Kulüp Başkanı Osman Eyüboğlu ve Temel Eyüboğlu, bu güzelliği burada görmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Hakan Şükür’e Tepecikspor stadını ve tribünleri anlatan Temel Eyüboğlu, bu sorunların çözüme kavuşması için kendilerinden destek beklediklerini söyledi. Hakan Şükür’de ilerleyen günlerde bu sportif anlamda büyük başarılara koşan Tepecikspor’a ellerinden gelen desteği tesisleşme anlamında yapabileceklerini belirtti. 


Osman Eyüboğlu ise Hakan Şükür’ün kendilerine yaptığı ziyaretin olumlu geçtiğini, bu tür ziyaretlerin devam etmesini istedi.


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...