Cuma, Nisan 29, 2011

Şampiyon Beşyüzevlerspor, Yerel Medya ile bir araya geldi

Kahvaltılı toplantıya Kulüp Başkanı Mustafa Koral, Genel Kaptan Yılmaz Gülşen, Muhasip Necat Yılmaz, Behzat Sönmez, Vahap Gülerer, A Takım Teknik Direktörü Adem Mandıralı, Beşyüzevlerspor Kulübü Kurucu Üyesi Fatih Aydemir, Alt Yapı Sorumlusu Antrenör Gülendağ Esen, Kurucu Genel Kaptan Mustafa Aydemir, bazı taraftarlar ve medya mensupları katıldılar.
Beşyüzevlerspor Kulüp Başkanı Mustafa Koral  yaptığı açıklamada “Bilindiği üzere Kulübümüz 1996 yılında Seçkinlerspor Kulübü ile birleşerek Beşyüzevlerspor Kulübü adını almıştır. Sonraki üçüncü sezonunda üstün başarı sağlayarak hedefimiz olan profesyonel 3. Lige yükselmiştir. Fakat tesis, kurumsallaşma ve altyapı eksikliği nedenleriyle iki sezon 3.Ligde kalabilmiş, tekrar amatör lige geri dönmüş ama kulübümüz profesyonel ligi yaşayarak büyük bir tecrübe kazanmıştır. 1999 yılından itibaren kulübümüze başta tesis kazandırılmış sonra da altyapıya gereken önem verilerek, semt gençlerine spor yapma ve Türk futboluna yetenekli oyuncular kazandırma amacına ulaşmaya başlamıştır. Bu çalışmaların neticesinde, bugüne kadar her futbol sezonunda gerek A takım gerekse tüm altyapı şampiyonalarına katılarak temsil etmeyi başarmıştır. 
Yeni tamamlanan 2010-2011 futbol sezonunda kulübümüzün A Takımının hedefi olan profesyonel 3. Lig yolundaki Süper Amatör Ligde 86 takım arasından Play-Off grubunda ilk beş takım arasına girerek, play-out maçı oynamadan, doğrudan çıkarak, Bölgesel Amatör Lige katılma başarısını kazanmıştır. Bu önemli başarıda pay başta yönetim kurulu, teknik kadro ve tabi ki futbolcularımızındır. Ayrıca bizleri maçlarda yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da bu vesile ile teşekkürü borç biliriz"  dedi
Gülendağ Esen ve Ercan Karasu hocalarımızla altyapıda büyük başarı yakaladık.
Başkan Mustafa Koral, devam eden U-13 Liginde lider olduklarını, U-14 yaş grubunda şampiyon olarak Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandıklarını, U-15 grubunda şampiyon olduklarını, U-16 takımlarının gruplarını şampiyon tamamlayarak Türkiye Finalleri için eleme oynamaya devam ettiğini, U-17 Grubunun sezonu ikinci tamamladığını, U-19 Grubunun da şampiyon olarak penaltılar sonrasında Türkiye Finallerine katılma hakkını yitirdiğini belirterek ilçelerinde bir ilk olarak da kız futbol takımlarının liglerde mücadele edeceğini sözlerine ekledi.  
Başkan Koral, 300 lisanslı sporcumuz var. Bunların 200’ü aktif.  Bölgede bir ilk olarak bayan futbol takımını kurduk.  Az maliyetle işler yapıyoruz. Çevreden çeşitli destekler görüyoruz. Belediyemiz ulaşım ve malzeme konularında bize destek oluyor.  Yetiştirip birinci lige kadar gönderdiğimiz futbolcularımız oldu. Çetin Güngör Galatasaray’a, Enes Beşiktaş’a, Emrah Akhisar’a gittiler, kalecimiz Hakan Çolak Amatör Milli Takım’a seçildi. Ayrıca ilçemiz ilköğretim Okulları Arası Futbol Turnuvası şampiyonu Şehit Mustafa Yeşil İlköğretim Okulu ve Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu futbolcularının tamamı kulübümüzün lisanslı sporcularıdır.
Haber-Fotoğraf: Bolkan Kara

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...