Cumartesi, Nisan 30, 2011

Nilüfer Gökay zirveyi geri aldı


HARMANTEPESPOR: 1 NİLÜFER GÖKAY İÖO: 8
İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup 7.hafta karşılaşmasında Nilüfer Gökay İlköğretim Okulu Spor Kulübü, Kağıthane Nurtepe Sahası’nda Harmantepespor’a konuk olurken mücadelen 8-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Ayazağa ekibi mücadelenin henüz 5.dakikasında Fatih ile golü buldu. Bu golün hemen ardından kalecinin elinden kaçırdığı topta Fatih bir kez daha topu filelerle buluşturdu. Harmantepe 2-0 geriye düştükten sonra rakip kalede pozisyon buldu ve nitekim sol kanattan gelen ortaya iyi yükselen futbolcu topu kafayla köşeden ağlara gönderdi. İlk yarının sonları yaklaşırken Fatih ceza sahası içerisinde yerde kaldı ve maçın hakemi tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı Nilüfer Gökay kalecisi Abdullah kullandı ve kalecinin müdahalesine rağmen top filelerle buluştu. İlk yarıyı Ayazağa temsilcisi 3-1 önde kapadı.

Mücadelenin başından sonuna kadar üstün bir performans sergileyen Nilüfer Gökay ikinci yarıda da sahanın tek hakimiydi. Sağ kanattan Fatih atağı sürükledi, boşta olan Serkan'ı gördü o da topu boş geleye gönderdi. Bu golün hemen ardından Ferdi meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Fatih maçta gösterdiği üstün performansla attığı goller ve attırdığı gollerle maça damgasını vurdu ve takımı adına art arda 2 gol daha kaydetti. Karşılaşmanın son dakikalarına yaklaşırken Ferdi'nin attığı golle perde kapandı ve Nilüfer Gökay 8-1'lik sonuçla sahadan ayrıldı.

Hafta içi kritik bir maç var 
5.Grup'ta geçen haftanın lideri Rumeli İdman Yurdu, Cevizlispor ile 0-0 berabere kalarak liderliği Nilüfer Gökay'a kaptırdı. Çarşamba günü Ayazağa Atatürk Stadı’nda bu grubun namağlup 2 takımı, Nilüfer Gökay ve Rumeli İdman Yurdu Saat 17:00'de karşılaşacaklar.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...