Pazartesi, Nisan 25, 2011

Haznedar daha 'Gayret'li çıktı

YENİGAYRETSPOR: 1 HAZNEDARSPOR: 3

İstanbul 2. Amatör Lig 8.Grup'ta aynı puana sahip Yenigayretspor ile Haznedarspor Namık Sevik Stadı'nda karşılaştı. Maç sonunda gülen taraf konuk ekip Haznedarspor oldu: 1-3.


İlk yarıda ev sahibi ekip gol pozisyonuna girse de golü bulan taraf Haznedarspor oldu. 7.dakikada Emre'nin ceza sahası içinden vuruşu Ömer'den geri geldi.
22.dakikada sol kanattan kullanılan korner atışında top ceza sahasında Kerem'in önünde kaldı, bu oyuncunun vuruşu ağlarla buluştu. 0-1.


Beraberlik için ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekip Faruk ve Mesut'la bulduğu mutlak gol pozisyonlarında kaleci Uğur'u geçemedi. 40.dakikada Ercüment'in vuruşu direkten geri geldi.
İlk yarının son dakikasında konuk ekip ikinci gole çok yaklaştı. Emre'nin vuruşunda Yenigayret savunmasında Ümit  topu kale çizgisinden çıkardı.  


İkinci yarının hemen başında kaleci Ömer'in bir anlık hatasından faydalanan Soner takımını 0-2 öne geçirdi.
63. dakikada Kadir maçın hakemi tarafından kırmızı kartla oyun dışına gönderildi. 2-0'dan sonra tüm hatlarıyla rakip kaleye yüklenen ev sahibi ekipte Mesut'un ceza sahası çaprazından vuruşu az farkla auta çıktı.

Yenigayret teknik sorumlusu tribüne çıktı
74.dakikada yaşanan bir pozisyon sonrası saha karıştı. Haznedarspor kalecisi Uğur bir yaşanan pozisyon sonrası yerde kaldı, bu sırada Yenigayret Teknik Patronu Halil Erol maçın hakemi Fehmi Es'e "Bu gerginlik senin yüzünden" diye bağırınca maçın hakemi tarafından tribüne gönderdildi. Bu karara sinirlenen Yenigayret hocası sahaya girip hakeme itirazını sürdürdü. Yaşanan gerginliğe oyuncular da karışınca oyun uzun bir süre durdu ve Yenigayret hocası tribüne çıktı.

82.dakikada Uras'ın vuruşu Haznedar savunmasına çarpıp ağlarla buluştu 1-2. Bu golden sonra ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekip gole de çok yaklaştı. Ceza sahasına yapılan ortaya Mesut dokundu, top kaleci Uğur'da kaldı.

88.dakikada Barış'ın ceza sahası üzerinden vuruşunu günün başarılı ismi Uğur kurtardı. Uzatma dakikalarında oyuna sonradan dahil olan Ahmet'in vuruşu kaleci Ömer'den döndü, dönen topu iyi takip eden Eyüp maçın skorunu belirledi 1-3.


Ev sahibinden hakeme büyük tepki
Maçtan sonra maçın orta hakemine aşırı tepki vardı. Yenigayretli futbolcular 2 penaltılarının verilmediğini ve kendilerine bağıra çağıra hitap ettiği gerekçesi ile M.Fehmi Es'e tepki gösterdiler.
Maçın hakem triosu gelen polis ekipleri tarafından güvenli bir şekilde sahadan çıkarıldılar.

HABER VE FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN

1 yorum:

Burak Kurtulus dedi ki...

Yorum yapan arkadaslar, bu sekilde yapılan yorumlara müsaade etmiyoruz, cumlelerinize dikkat etmenizi tavsiye ederim. Hakem ile mahkemelik olmak istiyorsanız başka. Ben yorumlarınızı siliyorum, küfür etmeden yazdığınız her yorumu yayınlarım.

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.