Perşembe, Nisan 28, 2011

Güngören Belediyespor evinde farklı mağlup


GÜNGÖREN BELEDİYESPOR: 1 GALATASARAY: 5 (A2)
A2 Ligi’nde Güngören Belediyespor sahasında Galatasaray’a 5-1 mağlup olarak haftayı puansız tamamladı.

Maça iyi başlayan Galatasaray 22. dakikada kazandığı köşe vuruşunda Ahmet’in kafa golüyle 1-0 öne geçti. Ev sahibi ekip bu gol sonrası ataklarda Dursun ve Sertaç’la önemli pozisyonlara girse de Galatasaray’ın genç file bekçisi Emirhan’ı geçemedi. 27’de yine bir köşe vuruşunda yine Ahmet’le konuk ekip iki farklı üstünlüğü yakaladı. Bu ilk yarının da skoruydu: 0-2.

İkinci yarı Güngören Belediyespor oyuna istekli başlasa da yine gol yollarında etkili olamadı. Mavi-beyazlı savunmanın bir hatasında İbrahim Galatasaray’ı 3-0 öne geçirdi. Bu golle iyice rahatlayan konuk ekip 70’te Mertan’la skoru 4-0 yaparken 73’te kazanılan penaltıyı Berkin gole çevirdi: 0-5. Son bölümde Güngören Belediyespor Onurcan’la bir gol buldu. Mücadele 5-1 sona erdi.

Stat: Yahya Baş
Hakemler: Barış Meriçkan, Abdullah Seyithanoğlu, Murat Güçlü
Güngören Belediyespor: Kadir **  Josip **  Ejder **  İbrahim ** Egemen **  Çagatay **(Adem * ) Rıdvan ** Pekin **  İsmail ** (Onurcan *** )  Dursun ** Sertaç ** ( Doğukan ** )
Galatasaray: Emirhan ** Caner ** Ahmet **** (Semih **)  Sinan ** Emrah ** Bilal ** (Ersin ** )  İbrahim ** Cumhur **  Mertan *** Uğur  ** Berkin *** ( Rıdvan **)
Goller: Onurcan (88) / (Ahmet 22, 27), İbrahim (58), Mertan (70), Berkin (73 pen)

HABER-FOTOĞRAF: ALPER KADEROĞLU

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.