Salı, Nisan 26, 2011

Galibiyet 'Halka'sına bir yenisi daha eklendi!



FERAHEVLERSPOR: 3  HALKALISPOR: 1
İstanbul 2.Amatör Lig 9. Grup'ta haftanın en önemli karşılaşmasında Ferahevlerspor lider Halkalıspor'u, Bahçeköy Stadı'nda konuk etti.Yeşil Beyazlı Sarıyer temsilcisi her iki yarıda bulduğu gollerle rakibi 3-1 mağlup ederek iç sahadaki üçüncü maçını da kazanırken zirvenin yeni sahibi oldu.


Orta alan mücadelesi şeklinde başlayan karşılaşmada Ferahevlerspor dakikalar ilerledikçe üstünlüğü ele geçirdi. Oğuz'un orta sahada organize ettiği pas trafiği ile rakip kaleyi baskı altına alan Yeşil-Beyazlılar, Nevzat'ın şık golü ile öne geçti. Golden sonra ataklarını sıklaştıran Sarıyer temsilcisi, Halkalıspor savunmasını zorlarken 27'de ikinci golü buldu. Ceza sahasına yüksek gelen topta Halkalıspor savunması ters bir vuruşla kendi filelerini havalandırdı.


Halkalı soyunma odasına umutlu gitti
Üst üste gelen gollerle demoralize olan Küçükçekmece temsilcisi, ani gelişen atakta farkı 1'e indirdi. Gelişen Ferahevlerspor atağında Sarıyer temsilcisi faul beklerken, karşılaşmanın hakemi 'oyna' işareti verdi. Hızlı gelişen Yeşil Beyazlılar atağı golle sonuçlanırken devre, 2-1 Ferahevler üstünlüğü ile sona erdi.


Karşılaşmanın ikinci yarısında Sarıyer temsilcisi skorunda verdiği avantajla kontrollü oyunu tercih etti, Halkalıspor üstün olan taraftı. Bu bölümde rakip sahada daha fazla gözüken Küçükçekmece temsilcisinin ataklarında Ferahevler savunması günündeydi.Konuk Yeşil Beyazlılar yakaladıkları fırsatları ise cömertçe harcarken, uzatma dakikalarında Onur'un golü ile iyice havlu attı ve karşılaşma bu skorla sona erdi.


Ferahevler'de gençlerin performansı sevindiriyor
Sezon başlamasına kısa bir süre kala Teknik Direktörlüğe Oktay Ocak getiren Yeşil Beyazlılar, yakaladıkları başarının yanında genç oyuncuların performansı sevindiriyor.Ocak yönetiminde genç ağırlık bir kadro ile mücadelesini sürdüren Yeşil-Beyazlılar'da, bu sezon aynı zamanda U17 takımınında formasını giyen İsa ve Bekir performansları gelecek adına umut veriyor. Ayrıca Sarıyer temsilcisinin kadrosuna bu sezon dahil olan Veysel performansı ile beğeni kazanırken, Yahya Kemal İdman Yurdu'ndan transfer edilen Ersin de, attığı goller ile adından söz ettiriyor.


Kaynak: www.ferahevlerspor.com

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.