Pazartesi, Nisan 25, 2011

Eşleşmeler değişmedi



2010-2011 Sezonu'nda İstanbul Süper Amatör Lig'den, Bölgesel Amatör Lig'e Yükselme Müsabakaları'nın kuraları yapılan itiraz sonrası bugün yeniden çekildi. Ancak eşleşmeler değişmedi. Program şöyle:


27 Nisan 2011 Çarşamba
16:00 Alibeyköyspor - İstanbulspor (Alemdağ)


28 Nisan 2011 Perşembe
16:00 Kartal Belediyespor - Bayrampaşa Tunaspor (Alemdağ)


Tek maç üzerinden yapılacak play-off'ta 90 dakikada eşitlik bozulmazsa önce 15'er dakikalık uzatmalar oynanacak. Bu bölümde de eşitlik bozulmazsa penaltılara geçilecek.


Yerel Futbol Sitesi

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Bakalım İstanbulspor başka nelere itiraz edecek ... Bu kadar korkmayın yaa madem çıkmayı istiyorsunuz kimin geliceği fark edermi? yenip çıkın ya da yenilip kalın neyin peşindesiniz .. Tunaspor'dan neden ses çıkmıyorda istanbulspor bu kadar ağlıyor anlamış değilim ... İnş doğru olan olur ve tunaspor ve alibeyköyspor mücadele eder bal liginde .....

Adsız dedi ki...

Tunaspor Maçı Neden Alemdağ Stadında. Bu Nasıl Tarafsız Saha Anlayışı. Kartal İle Alemdağ Stadı Aşırı Uzak Değil Diye Biliyorum.

Adsız dedi ki...

bence tuna maçını kocaelie verseler daha idii yane çok yakına vermişler naçı:DD

Adsız dedi ki...

Bal liginde basarisiz olmus bu kartal bld ve alibeykoy takimlari guruplarinda samp olmus takimlarla ndn cikma maci yapio anlamis degil kimse balda basarisz olmus takimlarla mac yapmasi cok sacma bayrampasa tunada istanbulda bala ligine cikicaklar.

Adsız dedi ki...

Istanbul sporun tek zaafi orta saha ve istikrarsiz olan forvet hatti en iyi olan yeri ise kaleci ve savunma 4 lusu.ztn yarinki macida savunma ve kaleci alir gibime gelio izliyp gorucez izlenmesi gerkn bi mac.

Adsız dedi ki...

maçları boluya verselermiş daha iyiymiş bence.. istanbulspora başarılar.. uğur-sinan-sait adamsınız..

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.