Pazartesi, Nisan 25, 2011

Üçyüzlü Esengücü 8.harika

ALTINYILDIZSPOR: 4 ÜÇYÜZLÜ ESENGÜCÜ: 8

İstanbul 2.Amatör Lig 7. Grup'ta Altınyıldızspor ve Üçyüzlü Esengücü takımları Namık Sevik Stadı'nda karşılaştı. Bol gollü karşılaşmayı konuk ekip 4-8 kazandı.


14.dakikada kaleci Tolga'nın hatasından Ali ile golü bulan konuk ekip, ilk yarım saatte Selçuk ve Kazım ile farkı üçe çıkarttı. Yediği hatalı gol sonrası kaleci Tolga yerini Yasin'e bıraktı. Hasan ile farkı 2'ye indiren ev sahibi ekibe konuk ekip Fersat ile cevap verdi ve ilk yarı 1-4'lük skorla tamamlandı.


Kalecinin yerine sağ bek kaleye geçti!
İkinci yarıda ev sahibi ekipte kaleci Yasin'in yerine Baver oyuna dahil olup, sağ bek Can kaleye geçti. 52.dakikada konuk ekip Murat'ın golü ile skoru 1-5'e taşıdı. Bu golün hemen ardından Asaf'ın ortasında Yıldırım ile kaleci Mehmet anlaşmazlığında Yıldırım'ın göğsünden top ağlarla buluştu 2-5.

Altınyıldız 10 kişi kaldı
62.dakikada Cengiz kaleci Can'ı geçti, Mehmet'in müdahalesi ile yerde kalınca maçın hakemi penaltı noktasını gösterip Mehmet'i kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. Topun başına geçen Yıldırım farkı tekrardan dörde çıkardı 2-6. Gol sağanağı devam etti. 66.dakikada sol taç çizgisinden Asaf'ın frikiği ağlarla buluştu 3-6. Ev sahibi ekipte kaleci Can art arda yaptığı kurtarışlarla farkın açılmasını engel olmaya çalışsada konuk ekip Ünal'ın ayağında bulduğu iki gol ile farkı beşe çıkarttı.

Uzatma dakikalarında ev sahibi ekipten Emre attığı gol ile maçın skorunu belirledi 4-8.

HABER VE FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...