Salı, Nisan 26, 2011

Bu işin bir 'tekniği' olmalı!

FERİKÖY PAŞA MAHALLESİ : 0 İST. TEKNİK ÜNİVERSİTESİ : 4

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), Onur Günal yönetiminde çıktığı altıncı maçından da galibiyetle ayrıldı. 24 Nisan 2011 Pazar günü saat 12’de Ayazağa ATATÜRK Stadı’nda oynanan karşılaşma beklendiği üzere çok dengeli ve güzel bir oyunla başladı. Her iki takımda iyi bir mücadele sergilerken, 20. dakikada Kurtuluş (İTÜ)  rakibini şık bir çalımla geçip ceza sahası dışından sert bir vuruşla topu ağlarla buluşturup takımını 1 -0 öne geçirdi.

Paşa Mahallesi'nin kalecisi atıldı
İlk yarı sonlarına doğru, bir pozisyonda Feriköy Paşa Mahallesi takımının kalecisi maçın Hakemi Kadir Sevim tarafından ikinci sarı kartı görerek oyundan ihraç edildi.

İkici yarıya kontrollü başlaya İstanbul Teknik Üniversitesi ataklarını arttırdı. İlk devrede kalecisi oyun dışı kalan Feriköy Paşa Mahallesi’nin, 60. dakikada, 2 futbolcusu daha oyundan ihraç edildi.  Bu dakikadan sonra 8 kişi kalan Feriköy Paşa Mahallesi futbolcuları, kalan dakikalarda takdir edilecek bir mücadele sergilediler,  15 dakikalık bir bölümde, oyunun hâkimi 8 kişi kalan Feriköy’lülerdi. Ancak,  68 dakikada Kurtuluş, topu filelerle buluşturdu ve farkı ikiye çıkardı. Bu golden sonra direnci iyice düşen rakibi karşısında Kurtuluş ve Fatih ile üst, üste goller bulan İstanbul Teknik Üniversitesi maçı 4-0 kazanmayı bildi.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...