Salı, Nisan 26, 2011

Boğaziçispor'dan 79. yıl turnuvası


1932 yılında kurulan Boğaziçi Spor Kulübü, 79. yıl kutlamalarına 22 Nisan  cuma günü kendi tesislerinde başladı. Kırmızı-Beyazlılar bu çerçevede, alt yapı sporcularına futbol oynama imkanı sağlamak amacıyla  sekiz takımın katıldığı futbol turnuvası organize etti. Turnuvaya Boğaziçispor’un yanı sıra Leventspor, Etilerspor, Çeliktepe Ümitspor, Ulusspor, Kuruçeşmespor, Mecidiyeköyspor ve Ayazağa Esenspor katılıyor.

Boğaziçispor Kulübü Başkanı Levent Kalkavanlar “Kuruluşumuzdan bu güne kadar gençlerimize spor yaptırabilmenin mücadelesini vermekteyiz. Geçmişte  imkan çoktu ama şimdi biz imkanlaımızı gençlerimize sunmaya çalışmaktayız. Sevgi ve kardeşlik duygularıyla birlik beraberlik içerisinde  yetişmelerini istemekteyiz” dedi.

Kulübün üyesi olan Anakent Meclis Üyesi Bülent Tatar ise “Bizler her zaman sporun, sporcunun yanındayız” diyerek desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızdan sonra misafirler toplu halde fotoğraf çektirdiler. Boğaziçispor yöneticileri ayrıca davetlilere yemek vererek misafirlerini en iyi şekilde ağırladılar. İlk maç kız takımların arasında oynandı. Maçlar beş hafta devam edecek.

Kuruçeşmespor
Başkan Abdulkadir Yemen, Altyapı Sorumlusu Murat Ülkü, Yönetici Cengiz Tatar.
Turnuvaya U14 ve U16 takımıyla giriyorlar. Bu sezon kurdukları alt yapıda 62 sporcuları var.
  
Etilerspor 
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın hocalığı yapmış olan Gökhan Kabala’nın takımı Etilerspor, İstanbul amatör liglerinde olduğu gibi  böylesi dostluk turnuvalarına katılarak renk katmaya devam ediyor futbolumuza.

Çeliktepe Ümitspor
Hayati hocamız Çeliktepe Ümitspor’un koordinatörü. Yeşil-Beyazlılar iki gurup halinde turnuvaya katıldılar. Açılış seomonisinde bulunarak renk kattılar.

Bir sonraki haftanın maç programı:
Çeliktepe Ümitspor-Boğaziçispor
Kuruçeşmespor-Etilerspor
Boğaziçispor-Kuruçeşmespor

HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK

1 yorum:

İbrahim Çelik dedi ki...

Boğaziçisporu böyle güzel bir organizasyonu düzenlemesinden dolayı kutluyor başarılarının devamını diliyorum.Boğaziçi camiasına kucak dolusu selam ve sevgilerimi sunuyorum.Kdz-Ereğliden İbrahim Çelik

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...