Perşembe, Nisan 28, 2011

Beşyüzevler 'Tepe'yi aştı


BEŞYÜZEVLERSPOR: 2 ŞİRİNTEPESPOR: 0 (U16)
U-16 Türkiye Birinciliği İstanbul Eleme maçında Beşyüzevlerspor ile Şirintepespor Paşabahçe Stadı’nda karşı karşıya geldiler. Beşyüzevler her iki yarıda bulduğu birer golle rakibini 2-0 mağlup etti.

Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü bir oyun sergileyerek başladılar. 20.dakikaya kadar ortada geçen maçta Beşyüzevler 21.dakikada Abdullah'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Geriye düşen Kağıthane temsilcisi beraberliği yakalamak için Beşyüzevler kalesine yüklenmeye başladı ve girdiği 2 net pozisyonundan sonuç alamadı. İlk yarıda başka gol olmayınca Beşyüzevler soyunma odasına 1-0 üstünlükle gitti.

İkinci yarıya skor avantajı ile başlayan Gaziosmanpaşa temsilcisi, 50. dakikada Enes'in attığı golle skoru 2-0 yaptı. Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında başka gol olmadı ve bu sonuçla Beşyüzevler, Şirintepespor'u Türkiye şampiyonası elemelerinde saf dışı bıraktı, yoluna devam etti. Yeşil-Beyazlılar Türkiye Şampiyonası’na gitmek için bir tur daha geçmek zorunda.

Stat: Paşabahçe
Hakemler: Mehmet Yazgan, Ertan Büyük, Mustafa Ölçüm
Beşyüzevlerspor: Aliş, Yasin, Ataberk, Serhat, Mehmet, Ferhat, Aygün, Özkan, Enes, Gülhan, Abdullah (Furkan, Murat, Mert, Oğuzhan, Mert, Ramazan)
Teknik Sorumlu: Gülendağ Esen
Şirintepespor: Oğuzhan, Metin, Aykut, Soner, Davut, Onur, Ziyaddin, Sefa, Emre, Umutcan, Ramazan (Onur, Fatih, İsmail, Kadir)
Teknik Sorumlu: Şeref Ediz
Goller: Abdullah (21), Enes (50)

HABER-FOTOĞRAF: BOLKAN KARA

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.