Pazartesi, Nisan 25, 2011

Futbolun acı kaybı: Emre İncemollaoğlu vefat etti



Ataşehir Doğuşspor'un golcü futbolcusu Yusuf incemollaoğlu'nun ağabeyi olan Balıkesirspor futbolcusu Emre İncemollaoğlu dün geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu vefat etti.


Ateşehir Doğuşspor Yönetimi bir açıklama yayınlayarak, "Başımız sağ olsun. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyoruz" denildi.

Emre İncemollaoğlu kimdir?
İncemollaoğlu, futbola 11 yaşında Ümraniye Doğuşspor'da başladı. 2002'de kısa süre Bağlarbaşıspor'da oynadıktan sonra aynı sene Beşiktaş'a geçti. 2004-05 sezonunun ikinci yarısında Beşiktaş A2 forması giymeye başladı. 2007'ye kadar bu formayı giymeye devam etti. 58 maçta 12 gol attı.


2007-08 sezonunda Kartalspor'a kiralandı ve 1. Ligde forma giydi. Sonraki sezonun başında Giresunspor'a bir yıllığına kiralandı. Ancak ilk devre sonunda takımdan ayrıldı. 2009-10 sezonunun başında Çorumspor'a kiralanmıştı. Burada kariyerinin en iyi gol performansını yakaladı. Devre arasında ise Beşiktaş'tan Gökhan Çalışır ve Nail Tilbaç ile beraber Gebzespor'a kiralandı. 2010-2011 sezonu başında bir sezonluğuna Samsunspor'a kiralık olarak transfer oldu.2010-2011 sezonunun ikinci yarısında Balıkesirspor forması giyiyordu.


Yerel Futbol Sitesi olarak biz de Emre İncemollaoğlu kardeşimize Allah'tan rahmet diliyoruz.

2 yorum:

Ogün KOCA dedi ki...

Kardeşimize Cenabı ALLAH'tan rahmet diler , Yusuf kardeşimize ve ailesinede sabırlar temenni ederim.

Ogün KOCA

Adsız dedi ki...

Allah rahmet eylesin. Sevenlerine ve ailesine sabır diliyorum.Genç ölüm çok üzücü ya.

Cevad Prekazi.

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.