Salı, Nisan 26, 2011

Ataşehir Belediyesporlu bayanlar şampiyon



Türkiye Bayanlar 1. Futbol Ligi’nde bitime 2 hafta kala en yakın rakibinin 10 puan önünde, namağlup olarak şampiyonluğunu ilan eden Ataşehir Belediyespor gelecek sezon Türkiye’yi Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek.


Oynadığı 20 maçın 17’sini kazanıp 3’ünde berabere kalan ve hiç yenilmeyen Ataşehir Belediyesi Bayan Futbol Takımı, 81 gol atarken kalesinde yalnızca 4 gol gördü. Sezonun bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Ataşehir Belediyesporlu oyuncular 24 Nisan 2011 Pazar günü Yenisahra Stadı'nda oynanan Konak Belediyespor maçı sonrasında şampiyonluğu kutladılar.


Maç öncesinde Ağaoğlu My Club’da düzenlenen basın toplantısında konuşan kulüp başkanı Sadık Kayhan, “Geçtiğimiz sezonu üçüncü bitirdikten sonra daha da iyi bir konumu hedefledik ve Ali Ağaoğlu ile görüştük. Kendisi seve seve destek olacağını bildirdi. Ağaoğlu’nun da desteğiyle kadromuzu önemli oyuncularla takviye ettik. Sporcularımız kırılması güç rekorlara imza atarak bizleri onurlandırdılar. Bu kulüpteki oyuncuların biri öğretmen geri kalanlar ise çeşitli üniversite ve liselerde öğrenci. Her hafta deplasmandalar bir bakıma. Büyük bir özveriyle ve sporcu ahlakıyla bu başarıya imza attılar. Her türlü takdiri teşekkür ediyorum. Bize görev veren ve bu başarının önünü açan Belediye Başkanımız Sayın Battal İlgezdi’ye ve Ağaoğlu ailesinde de şükranlarımı sunuyorum” dedi.


Kulübün sponsoru olan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ise “Sayın başkan bize gelip kulübün sıkıntılarından bahsettiğinde yardımcı olmaya gönüllü olduk. Her fırsatta dile getirdiğim bir şey var. İş yaptığımız bölgelerin sosyal sorunlarına özen göstermek bizim görevimiz. Kızlarımıza çok güvendik, onlar da bu güvenimizi boşa çıkarmadılar. Aynı başarıyı Avrupa’da da tekrarlamalarını bekliyoruz” dedi. Daha önce Avrupa’da şampiyon olmaları halinde oyunculara ev hediye edeceğini söylediği hatırlatılan Ağaoğlu, “Ben ağzımdan çıkan sözün daima arkasındayım. Onlar kupayı alsınlar, anahtarları hazır” diye konuştu.


Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.