Cumartesi, Nisan 30, 2011

Anadoluspor’a ‘Şükür’ ziyareti



AK Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı Eski Galatasaraylı Milli Futbolcu Hakan Şükür, 2011-2012 Futbol sezonunda İkinci Amatör ligde mücadele edecek olan Tepecik Anadoluspor’u ziyaret etti. 


Seçim çalışmaları için bir gününü Tepecik’e ayıran Hakan Şükür, Tepecik Anadoluspor Lokaline gelerek sporseverlerle uzun uzun sohbet etti. Şükür’e Kulüp başkanı Mustafa Uçar, Tepecik Anadoluspor’u simgeleyen bayrağı hediye etti. Büyükçekmece Ziraat Odası Başkanı Recep Erol başta olmak üzere Ak Parti Büyükçekmece İlçe teşkilatı, Tepecik Anadoluspor Kulüp Başkanı Mustafa Uçar, Ak Parti Büyükçekmece Belediyesi Meclis Üyesi Hikmet Kılıç, Tepecikspor Kulüp Başkanı Temel Eyüboğlu, Tepecikli esnaflar, sporseverler ve kalabalık topluluk bu güzel ortama şahitlik etti. 


Bol bol futboldan bahseden Hakan Şükür’ün ilgi ve alakadan dolayı oy istemeye vakti bile olmadı. Tepecik meydanında bazı esnafları da ziyaret eden Milletvekili adayı Hakan Şükür’e ilginin had safhada olduğu gözlendi. Bu ziyaretten memnun kalan Tepecik Anadoluspor Kulüp Başkanı Mustafa Uçar ve yönetim kurulu üyeleri, Hakan Şükür’den Bakan olduğunda Tepecik’e büyük destek olmasını istediler. Şükür’de "İnşallah; seçilirsek neden olmasın, tabi ki burayı yani bu bölgeyi ilk sırada tutacağız” diyerek bir anlamda söz vermiş oldu. Bol bol imza dağıtan Şükür, büyük bir mutlulukla Tepecik’ten ayrıldı.


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.