Perşembe, Nisan 28, 2011

Alibeyköyspor itiraz etmeye hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Ligde normal sezonu 6. olarak bitiren ve dün Alemdağ Stadında oynadığı play-out maçında İstanbulspor Kulübüne penaltı atışları sonucunda mağlup olarak Süper Amatör Lige düşen Alibeyköyspor, BAL statüsüne itiraz etmeye hazırlanıyor.

Konu ile olarak sitemize bir açıklama yapan Alibeyköy Spor Kulübü Yöneticisi Birol Ateş, “TFF İstanbul Bölge Müdürlüğü, Lisans şefi Zafer Şen, önündeki talimatnameyi okuyarak, BAL'dan, BAL'a ve BAL'dan Amatör'e transfer olmayacağını bildirerek, Ocak ayında yapmak istediğimiz transferleri engelledi ve evraklarımızı iade etti.  Halbuki gerek Ankara'da, gerekse Zonguldak ve Bursa'da bu şekilde oynayan futbolcular bulunmaktadır. Ayrıca, bizim gibi Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden İstanbul harici takımlar, aynı statüdeki futbolcuları transfer ederek oynattılar. Hatta bizden de 2 futbolcu, (Fatih Tutar ve Yüksel Babayiğit) Zonguldak Kozluspor’da ligin ikinci yarısında forma giydiler. Biz, Alibeyköyspor Kulübü olarak aynı şikâyeti Ocak ayında yazılı olarak yine yapmıştık ve itirazımız, Sayın Zafer Şen tarafından kabul görmemişti. Mağdur edildiğimizi düşünüyoruz ve bizim birçok takım da bu konu ile ilgili olarak itiraz etmeye hazırlanıyor. Bu konunun takipçisi olacağız ve Alibeyköyspor’un hakkını kimseye yedirmeyeceğiz. Liglerin böyle tescillenmesi şaibe yaratacaktır” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ  

1 yorum:

Amaç Şenozan dedi ki...

Alibeyköy Spor Kulübü itiraz eder ise emsal teşkil eder biz de LEVENT olarak sekizinci takımın direk alınması yönünde geçen seneden doğan boşluğun kapatılması yönünde itiraz eder hakkımızı ararız.Çok açık ve net söylüyorum,en kötü senaryoyla bugün oynanan maçta Kartal Bld. karşısında biz oynasaydık rakibimizi küçümsemek gibi olmasın fakat sadece 6 büyük oyuncusu olan takımı yenerdik ve şimdi BAL Liginde biz olurduk!hakkımız Ankara'dan gaspoldu yazıklar olsun!

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.