Salı, Nisan 26, 2011

23 Nisan Turnuvası'na saha engeli


Almanya’dan TJ Dormagen, İstanbul’dan da Bakırköy Gençlik, Kaynarcaspor ve Fatih Vatan Lisesi Spor Kulübü kız takımları arasında gerçekleştirilecek “23 Nisan Kızlar Dostluk Turnuvası” için Fatih Mimarsinan Stadı’na giden takımlar ve seyirciler, kapılar kapalı olduğu için turnuvayı gerçekleştiremediler!

Fatih Vatan Lisesi Kulübü yetkilileri, ”Fatih Belediyesi’nin özellikle bayan futboluna olumsuz yaklaşımını biliyorduk ancak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle düzenlenen 23 Nisan Kızlar Dostluk Turnuvası’na, üstelik de Almanya’dan misafirimiz de varken saha engeli çıkartacaklarını asla tahmin etmiyorduk. Saha en fazla 3 saat kullanılacaktı. Oysa Belediye yetkilileri ile görüşmelerimizde bize hep olumlu yanıt vermişlerdi. Hatta turnuvanın başlama vuruşunu Fatih Belediye Başkanımız Mustafa Demir’in yapmasını istiyorduk” dediler.

Öte yandan Fatih Belediyesi’nin saha engelinden sonra Bakırköy Belediyesi ile yapılan görüşmeler neticesinde Bakırköy Belediye Stadı’na alınan turnuvada şampiyon Fatih Vatan Lisesi oldu. Fatih ekibi finalde Alman Dormagen ekibini penaltılarla 4-3 yendi. Üçüncülüğü Kaynarcaspor elde etti.

Yarı Final:
Fatih Vatan Lisesi-Kaynarcaspor: 2-1
Dormagen-Bakırköy Gençlik: 3-0

Final:
Fatih Vatan Lisesi-Dormagen: 0-0 (4-3 pen)

Yerel Futbol Sitesi

1 yorum:

Adsız dedi ki...

İstanbul 2012 avrupa spor başkenti bu anlayışlamı olacak şiddetle kınıyorum.

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri kuraları çekildi

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinin kuraları bugün çekildi.