Pazar, Mart 27, 2011

Yazlı: Hedefimizden sapmadık

İstanbul Süper Amatör Lig Yükselme Grubu’nda mücadele eden Dudulluspor’un Kulüp Başkanı Ali Yazlı, son haftalarda takımdaki düşüşten dolayı kamuoyunda Dudulluspor hakkında olumsuz bir kanı oluşturulmaya çalışıldığını söyledi.
“Her takım zaman zaman inişli çıkışlı grafikler çizebilir. Bu hedeften vazgeçildiği anlamına gelmez” diyen Yazlı, “Kaldı ki; Yükselme Grubu maçlarında bize hiç şans verilmez iken, ilk 11 haftalık periyotta hep ilk 5 takım arasında olduk. Bu aynı zamanda; şu anda ilk 3 takımdan biri olan Sultangazi ile birlikte ne kadar zor bir gruptan çıkarak Yükselme Grubu’na kaldığımızın bir göstergesidir” dedi.

'Kalan 3 maçımızı kazanacağız'
Yazlı, sözlerine şöyle devam etti: “İlk 11 içinde 8 oyuncunun 20 yaş altı ve altyapıdan yetişen oyuncular olduğunu daha önceki açıklamalarımızda dile getirmiştik. Bu çok genç bir takımın bazen heyecanına yenik düşmesi, tecrübe eksikliği maçlara olumsuz yönde yansıyabilir. Ancak genç takım olmamızın en büyük avantajı olarak, futbolcu kardeşlerim çok koşarak, birbirlerinin eksikliklerini tamamlıyorlar.
Ben tüm futbolcu ve teknik kadroma güveniyorum. Kalan 3 maçımızı kazanacak ve ilk 5 içinde yer alarak, İstanbul Anadolu yakasını Bölgesel Amatör Lig’de temsil edeceğiz. Kimse bizden yorulduğumuz pes ettiğimiz anlamına gelen laflar ve futbol beklemesin. Sahaya her takımı yenmeye çıktık ve bundan sonra da yenmeye çıkacağız. Biz bu takımla buraya kadar geldik, sonuna kadarda gideceğiz. Bu başarıyı  futbolcularım fazlası ile hak ediyor. Kalan maçlarda tüm camiamızın bizi desteklemeye bekliyorum.”

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.