Pazar, Mart 27, 2011

Telsizspor 'Paşa'lar gibi


TELSİZSPOR: 5 DAVUTPAŞASPOR: 0
İstanbul 2. Amatör Lig6. Grup’ta sezona şampiyonluk parolasıyla giren Zeytinburnu Telsizspor, Davutpaşaspor’u 5-0 yenerek sezona çok iyi bir başlangıç yaptı.

Hasan Doğan Stadı’ndaki karşılaşma,yardımcı hakemlerden birinin gelmemesi nedeniyle 15 dakika geç başladı. Kurallar gereği, başka bir takımda forma giyen lisanslı bir futbolcu (Zeytinburnu Yıldızspor’dan) seremoniye çıktı, ilk yarı tek yardımcı hakemle oynandı. Bir sonraki karşılaşmanın orta hakemi olan Şencan Közen ikinci yarının başından itibaren yardımcı hakem olarak görev yaptı.

Telsiszpor ilk anlardan itibaren rakibine üstünlüğünü hissettirdi. İlk 20 dakikada çok net fırsatları değerlendiremeyen Mavi-Beyazlılar 24. dakikada golü buldu. Sağdan yerden yapılan ortada kaleci Altan topu kontrol edemedi, Ersen de bu hatayı affetmedi: 1-0.
29’da yine sağdan yapılan ortada Yalçın kafayla skoru 2-0 yaptı. Bu, ilk yarının da skoru  oldu.

İkinci yarıda da Telsizspor etkili futbolunu sürdürdü. Zeytinburnu temsilcisinin ileri uç elemanları ileri uç elemanları kolay pozisyonları harcamaya devam ederken 66’da sağdan yapılan ortada ceza sahası içinde Hasan gelişine güzel bir vuruşla farkı üçe çıkardı: 3-0

Yaş ortalaması 17 olan çok genç bir takımla sahaya çıkan Davutpaşaspor ilk net pozisyonunu 67’de yakalarken karşı karşıya pozisyonda kaleci Ali başarılıydı. Ali son dakikada da Turuncu-Kahverengililer’e şans tanımadı.

76’da soldan Fehim’in ortasını Hasan tamamladı, top kaleci Altan’ın müdahalesine rağmen ağlara gitti: 4-0
82’de Fehim sağ çaprazdan maçın skorunu belirleyen golü attı: 5-0

STAT: Hasan Doğan
HAKEMLER: Levent Karabudak, İbrahim Anılmış, Şencan Közen
TELSİZSPOR: Ali, Sefa, Levent, Akif, Selim, İlkay, Ersen (Burak 78), Serhat (Metin 81), Hasan, Fehim, Yalçın (Bilen 82)
TEKNİK DİREKTÖR: Nejat Öntaş
DAVUTPAŞASPOR: Altan, Gülali, Furkan, Göksel, Yunus Emre, Dorukhan, Osman, Barış (Abdülgani46), Emre (Emrullah79), Adem (Burak 46)
TEKNİK DİREKTÖR: Necati Savuran
GOLLER: Ersen (24), Yalçın (29), Hasan (66,76), Fehim (82)

HABER-FOTOĞRAF: EFKAN BUCAK

Bu maçla ilgili daha fazla fotoğraf www.ozamatorfutbol.com da

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.