Çarşamba, Mart 23, 2011

Sultangazi ve Levent yenişemedi


LEVENTSPOR: 2 SULTANGAZİSPOR: 2
İstanbul Süper Amatör Lig Yükselme Grubu karşılaşmasında Leventspor ve Sultangazispor yenişemedi: 2-2.

Oldukça dengeli geçen karşılaşmada, Sultangazi henüz 16.dakikada öne geçti. Soldan kullanılan köşe vuruşunda Levent kalecisi Tuncay'ın yumruğu kısa düşünce kale sahasının köşesinde Volkan tamamladı. Kale içinden çevrilen topun çizgiyi geçtiğini yardımcının uyarısı ile saptayan Serdar Kayhan orta noktayı gösterdi.
23. dakikada Levent'ten Yücel'in ceza alanı dışından vuruşu savunmaya çarpıp kaleci İlkay'ın üzerinden ağlarla buluşunca Levent eşitliği sağladı :1-1.

31. dakikada Levent'in kullandığı bir serbest atışta Sultangazi kalecisi İlkay üzerine gelen topu sektirdi. Bu kez kale sahasında topla buluşan Levent'ten Önder, topu ağlara göndermekte zorlanmadı: 2-1.
Bu dakikadan sonra Sultangazi tribünlerinden gelen yabancı maddeler nedeni ile hakem Kayhan, her iki yan hakemini de karşı çizgiye aldı. Devre bu şekilde sona erdi.

İkinci yarının hemen başında Sultangazi'den Ömer'in vuruşunda Levent kalecisi Tuncay topa engel olamayınca bir kez daha eşitlik sağlandı 2-2. Karşılıklı akınlar ile geçen ikici yarı başka gol getirmeyince karşılaşma bu şekilde sona erdi.

Bu beraberlik ile Sultangazi 5., Levent 11. sırada yer aldılar. 12.haftada Levent Kadırga ile oynarken, Sultangazi Ataşehir Doğuş karşısına çıkacak.

STAT: Paşabahçe
HAKEMLER: Serdar Kayhan, Ogün Kamacı, Armağan Çekinmez
LEVENTSPOR: Tuncay, Mustafa, Ahmet Mert, Ali Handem, Sezgin, Barbaros, Murat, Tugay, Önder ( 84' Ahmet Çötoğlu), Yücel, Şakir ( 70' Tamer)
TEKNİK SORUMLU: Burhan Esmen
SULTANGAZİSPOR: İlkay, Emre Yavuzkan, Can, Serhan, Cem, Ahmet, Emre Aygen, Alper, Volkan, Ömer ( 67' Vahit), Muhammet ( 46' Samet)
TEKNİK SORUMLU: Alaattin Çepeloğlu
GOLLER: Yücel 23', Önder 31' // Volkan 16', Ömer 46' 


HABER-FOTOĞRAF: ERDEM G.

Bu maçtan daha fazla fotoğraf için:

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...