Pazar, Mart 27, 2011

10'un adı Sultangazispor

SULTANGAZİSPOR: 10 ATAŞEHİR DOĞUŞSPOR: 0
İstanbul Süper Amatör Lig Yükselme Grubunda Sultangazispor,Paşabahçe sahasında karşılaştığı Ataşehir Doğuşspor'u her iki yarıda attığı 5'er golle 10-0 mağlup etti.


Ataşehir Doğuşspor'un başlama vuruşu ile başlayan mücadelede Sultangazispor'da Alper 2.dakikada  ceza sahası dışından vurduğu şut az farkla dışarı gitti.
Sakatlanan Doğuş kalecisi oyunu erken terketti
10.dakikada Volkan ceza sahası içine girerek kaleci Hasan'nı da geçti, açısı birazda daralan Volkan'ın kaleye gönderdiği top yan ağlarda kaldı.Bu pozisyonda Ataşehir Doğuş kalecisi Hasan takım arkadaşı ile çarpışarak sakatlandı ve yerini Muhammet'e bıraktı.
Başkan'ın ayağı uğurlu geldi
Bu dakikalardan sonra etkili ataklarını sıklaştıran Sultangazispor 20.dakikada Sultangazi Belediye Başkanı Sayın Cahit Altunay'ın sahaya ayak basması ile ilk golüne Samet ile imza attı. 25.dakikada Samet kendisinin ve takımının 2.golüne kaydederek skoru 2-0 yaptı.
35.dakikada Serhat, 40.dakikada Cem ve 44.dakikada Volkan'ın attığı gollerle Sultangazispor ilk yarıyı 5-0 önde kapattı.
İkinci yarıda gol yağmuru devam etti.Sultangazispor ikinci yarının başlamasıyla Ahmet'in attığı golle skoru 6-0 yaptı.
İkinci yarıda oyuna giren Ulaş Hat-trick yaptı.Sultagazispor'un susukun golcüsü ulaş 65.,70 ve 78.dakikalarda attığı 3 golle skoru 9-0 yaptı.


85.dakikada sahneye çıkan Ömer perdeyi kaptan golü kaydederek karşılaşmanın skorunu ilan etti.10-0.
Karşılaşmadan sonrası Sultangazi Belediye Başkanı Sayın Cahit Altunay Yerel Futbol Sitesi'ne yaptığı açıklamada, "Öncelikle Sultangazispor'u aldığı farklı galibiyetten dolayı teknik kadro ve oyuncuları kutluyorum,centilmence bir müsabaka oldu kazananın takımımızın olmasından dolayıda ayrıca çok mutlu oldum.Sultangazispor, Süper Amatör Lig Yükselme Grubu'nda başarılı sonuçlar almaya devam ediyor, ümit ediyorum lig bitiminde hedeflediği Bölgesel Amatör Lig'e çıkacaktır" dedi.
 
Stat: Paşabahçe
Hakemler: Aziz Gölebatmaz-Alper Uslu-Mehmet Ragıp Çimen
Sultangazispor: İlkay,emre,can, serhat,cem, ahmet,alper, emre,samet, ömer, volkan
Teknik Sorumlu: Alaattin Çepeloğlu
Ataşehir Doğuş: hasan,berkhan, hüseyin,murat, halil,birkan, uğur,hamza, muhammet, mehmet,tevfik
Teknik Sorumlu: Naim Emre
HABER VE FOTOĞRAFLAR: BOLKAN KARA

1 yorum:

Adsız dedi ki...

dogus güclü oyuncu kapasitesi yüksek bir takımdı ama bazen oyuncuların kaliteleri cok onemli olmuyo hoca ve yonetimin yaptıkları yüzünden bir takımın oyuncuları 8 ay sonunda parasını alamayıp maclara gelmıyosa hoca neden oyuncularının yanında yer almaz yönetim bunu nasıl kabul eder genclerlede basarılı olunabilirdi hocası düzgün karakter sergileseydi ve tabiki yönetimi

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.