Pazar, Mart 27, 2011

Sultangazi Esentepe 'Ufuk'ta galibiyet gördü

YEŞİLOVA YENİ UFUKSPOR: 1 SULTANGAZİ ESENTEPEPSPOR: 2
İstanbul 2.Amatör Lig 7.Grupta sezonun ilk maçında Küçükcekmece temsilcisi ile Yeni Ufuk ile Sultangazi temsilcisi Esentepespor karşı karşıya geldi.Lige iddalı hazırlanan ve güzel bir başlangıç yapmak isteyen iki ekibin  mücadelesinde gülen taraf Sultangazi temsilcisi oldu.1-2.


Sefaköy Kartal Sahasında oynanan müsabakanın ilk 20 dakikasında ev sahibi takım Yeni Ufuk etkiliydi. Art arda girilen posizyonlardan sonuç çıkaramayan Küçükcekmece temsilcisi, buna rağmen Esentepe'yi sahasına hapsetti.Ender gelişen konuk takım atağında.26 dakikada savunmanın arkasına atılan topta kaleciyle karşı karşıya kalan Mehmet, Esentepespor'u 1-0 öne geçirdi.


Golden sonra oyunu Esentepe sahasına yıkan ufukspor Ferdi, Özkan ve Anıl ile girdiği 3 net gol pozisyonundan yararlanamazken,konuk Esentepespor'da kontra ataklarla 3 pozisyon bulmayı başardı.


İlk yarıda başka gol olmayınca,ilk yarı konuk ekibin 0-1 üstünlüğü ile sonuçlandı.


Ufukspor beraberliği yakaladı
2.yarı Küçükcekmece temsilcisi daha atak olan taraftı özellikle sol kulvardan Ferdi ve Müslüm ile yüklenen Ufukspor aradığı golü 71.dakikada buldu.Ferdi'nin ceza sahasına ortaladığı posizyonda oluşan karambolde sondokunan kaptan
Özkan skora denge getirdi 1-1.


Golden sonra izleyenler ev sahibi ekibin daha da yükleneceğini düşünsede
tersi oldu ve konuk ekip Sultangazi Esentepe oyunda üstünlüğü ele geçirdi.


İhsan 3 puanı getirdi
80.dakikada tıpkı ilk golde olduğu gibi Yeni Ufuk savunmasının arkasına atılan topta İhsan yine kaleci ile karşı karşıya kaldı ve kaleciyi de geçip skoru 1-2 yaptı.


Kalan dakikalarda ev sahibi ekip baskı kurmaya çalışsada oyunun üstünlüğünü ele geçiremedi. girdiği 2 pozisyondan birinde Esentepe kalecisi Özkan gole izin vermezken diğer posizyonda penaltı beklentisi sonuçsuz kaldı. çalan son düdük de maçın skorunu tayin etti 1-2.



Futbol adına herşey elverişliydi Sefaköy Kartal Sahasında trübünlerde yaklaşık 200 civarında taraftar vardı.

HABER : BOLKAN KARA

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off programı

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.