Pazartesi, Mart 28, 2011

Organizasyon takımı Beştelsiz’i mağlup etti


ORGANİZASYON TAKIMI: 6 BEŞTELSİZ:4

Menejer Erol Organizasyon hazırlık maçında bir ara 4-0 geriye düştüğü maçta Beştelsiz takımını 6-4 yenme başarısını gösterdi. Maça hızlı başlayan organizasyon takımı, Ali Feyyaz ve Cemre ile net iki gol pozisyonundan faydalanamadı. Maça organizasyon takımı hızlı başladı. Ali Feyyaz’ın yakın mesafeden yaptığı sert vuruş direği sıyırarak gidince organizasyon takımı bir golden oldu. Akabinde gelişen bir atakta sert ve düzgün bir vuruş yapan Cemre’nin şutunu Beştelsiz kalecisi son anda tokatlayarak kornere gönderme başarısını gösterdi. Bu kaçan gollerden sonra gelişen her Beştelsiz atağı golle sonuçlandı. Peşpeşe gelen goller maçı bir anda 4-0’a getirdi. Bu dakikadan sonra kenar yönetimin yerinde yaptığı değişiklikler neticesinde organizasyon takımı önce Cemre ile bir gol buldu ve ilk yarı 4-1 Beştelsiz lehine sonuçlandı.

İkinci yarı tam bir organizasyon ve Ali Feyyaz şov vardı. Hafta içinde Eskişehirspor tarafından beğenilerek yeni sezondan itibaren Eskişehirspor takımı ile çalışmalara başlama konusunda anlaşılan Ali Feyyaz, birbirinden güzel attığı 3 gol ile bir anlamda maçın adamı oldu. Ali Feyyaz’ın güzel gollerine Burak Üzülmez ve son olarak da Rıdvan attığı gol ile organizasyon takımının gol sayısını altıya çıkardı ve maçtan organizasyon takımı 6-4 galip ayrıldı.


Maçta en çok, Ali Feyyaz’ın üstün formu ve attığı goller dikkat çekti. Diğer bir husus da; organizasyon takımının haftada beş gün süresince yaptığı çalışmaların karşılığını sahada fizik güç ve kondüsyon olarak yansıtması idi. Organizasyon takımında yaş ortalamasının 18 olması dikkatlerden kaçmadı.

Maç sonunda görüşlerini aldığımız Menejer Erol Özbek; “Mustafa Ertem Hocama teşekkür ediyorum. Takımı o kadar iyi antrene ediyor ki oyuncular, hazırlık maçlarında sahada ayak basmadık yer bırakmıyorlar. Organizasyonumuz tüm hızıyla, ara vermeden, haftada beş gün boyunca tüm hızıyla sürüyor. Yakında Ali Feyyaz’ın arkasına birçok oyuncu ekleyeceğimizin müjdesini bu maç bize gösterdi” dedi.

Haber-Fotoğraf: Gökhan Taner

Hiç yorum yok:

Feriköy Kullar'dan üzgün döndü

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Feriköyspor kendisi adına son derece kritik maçta deplasmanda Kullar 1975 Spor'a 1-0 mağlup oldu.