Pazartesi, Mart 28, 2011

Okyanus'u aşmak kolay oldu.


İstanbul 2.Amatör ligi 5.Grup ilk hafta karşılaşmasında Güngören sahasında Okyanusspora konuk olan Şişli Ayazağa temsilcisi Nilüfer Gökay İ.Ö.O Spor kulübü mücadeleden 5-1’lik skorla ayrılırken sezona 3 puanla başladı.


Mücadelenin hemen başında sağ kanattan atağı sürükleyen Fatih topu düzgün vuruşla rakip ağlara bıraktı.(0-1) . Golden 7 dakika sonra bu sefer sahneye Gökhan çıktı,Onur sağ kanattan topu ısrarla ceza sahasına kadar sürükledi altıpasın üzerinde müsait pozisyonda olan Gökhan’a bıraktı Gökhan şutunu attı kalecinin müdehalesine rağmen top filelerle buluştu.(0-2) .Ard arda gelen 2 golün ardından bu sefer de ard arda Güngören temsilcisi Okyanus 2 penaltı atışı kazandı.İlk penaltı filelerle buluşurken 2.penaltıda direkler gol olmasını engelledi ve ilk yarı Nilüfer Gökay İ.Ö.O 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.
İkinci yarının hemen başında sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda Veysel korneri kullandı top doğrudan kaleye yöneldi,kalecinin parmaklarına değerek top bir kez daha ağlarla buluştu.(1-3).Karşılaşmanın 70.dakikasında ise Fatih ceza alanı içerisinde yerde kalınca Güngören temsilcisi hem 10 kişi kaldı ve Ayazağa ekibi penaltı kazandı.

Tecrübeli kaleci Abdullah penaltıyı düzgün vuruşla ağlara göndererek farkı açtı.(1-4).Mücadelede son dakikalara girilirken sağ kanattan süratle ceza alanına giren genç Onur düzgün bir vuruşla karşılaşmada son noktayı koydu.(1-5).Bu skorla birlikte oynadığı ilk karşılaşmadan 3 puanla ayrılan Nilüfer Gökay İ.Ö.O Spor kulübü grubunda avarjla 2.sırada yer aldı.
 
Yerel Futbol Sitesi

1 yorum:

Adsız dedi ki...

tebrikler nilüfer gökay bu sene 1 amatörde sizi göreceğiz inşallah

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.