Pazar, Mart 20, 2011

Ne Karagümrük'e ne de Merinos'a yaradı


KARAGÜMRÜKSPOR: 2 BURSA MERİNOSSPOR: 2
Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta Feriköy’ün üstünde yer alarak play-off oynamak istemeyen Karagümrükspor’la şampiyonluk mücadelesi veren Bursa Merinos’un Karagümrük Arena’daki mücadelesi 2-2 sona ererken bu skor iki takıma da yaramadı. Konuk takım bir de penaltıdan yararlanamadı.

Soğuk havada çekişmeli, heyecanlı, bol pozisyonlu ve gollü bir maç izlendi. 35.dakikada Selahattin’le öne geçen Merinos bir dakika sonra beraberlik golünü kalesinde gördü. Ev sahibi takımdan Burak’ın kafası skora eşitlik getirdi.

İkinci yarının başlarında Merinos penaltı kazandı ancak Hüseyin’in atışını kaleci Gürcan kurtardı. Ataklarını sürdüren Bursa temsilcisi Tarık’la öne geçerken, bu sefer Karagümrük bir penaltı kazandı. Tecrübeli Yasin atışı gole çevirip skoru belirledi: 2-2

Stat: Karagümrük
Hakemler: Sait Tuzcu, Rahman Kalyoncu, Harun Dağdeviren  
Karagümrükspor: Gürcan, Serkan (70 Emrah), Adem, Halil, Hakan, Nihat, Mustafa (55 Bilal), Başar, Burak, Yasin, Emrah (68 Cem)
Bursa Merinosspor: Okan, Tarık, Ömer, Serkan Vardar, İsmail, Hüseyin (83 Yakup), Osman (10 Feyyaz), Edip, İlker, Selahattin, Serkan Baytaş (85 Mustafa)
Goller: Burak (36), Yasin (72 pen) / Selahattin (35), Tarık (60)

HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.