Pazar, Mart 27, 2011

Altınaslar lige iyi başladı

BALAT YEŞİLOVASPOR: 0  ALTINASLARSPOR: 2
İstanbul 2. Amatör Lig 4.Grup'ta ilk hafta mücadelesinde, geçen sezon 1. Amatör Lig'den düşen Balat Yeşilovaspor ile Altınaslarspor Namık Sevik Stadı'nda karşılaştı. Bayrampaşa temsilcisi Altınaslarspor ikinci yarıda bulduğu gollerle maçtan 0-2'lik skorla galip ayrıldı.


Maçın hakeminin maça gelememesinden dolayı bir önceki maçın hakem triosunun bu mücadeleyi yönetmesi gerekti. Bu nedenle mücadele yaklaşık yarım saat rötarlı başladı. İlk yarı orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, her iki ekip de gol pozisyonuna girmekte zorlandılar.
Konuk ekip ikinci yarının hemen başında Ömer'le skoru 0-1'e taşıdı.

Golden sonra oyun kontrolünü eline alan Bayrampaşa temsilcisi Demir Ali ile farkı 2'ye çıkarttı.2-0'dan sonra Balat Yeşilova takımı tüm hatlarıyla Altınaslar kalesine yüklendi.Ancak Yeşil-Kırmızılılar pozisyon bulmakta zorlandılar.
Deplasman ekibi Turgay'ın ortasında Tahsin'in kafa vuruşunda üçüncü gole çok yaklaştı. Balat Yeşilova kalecisi iyi yer tutatarak farkın artmasına engel oldu.

Ev sahibi ekip Tolga'nın pasında Emrah ile golü buldu, ancak maçın hakemi ofsayt gerekçesi ile golü geçersiz saydı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Bayrampaşa temsilcisi ilk hafta mücadelesinden 0-2'lik skorla galip ayrıldı. 
Maçın hakem triosu ikinci maçları olmasına rağmen gayet başarılı bir müsabaka yönetti.

HABER: ERDEM SAĞOLAN
FOTOĞRAF: SERCAN ATEŞ

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...