Pazar, Mart 27, 2011

Lige 'Ferah' bir başlangıç


YAVUZ SULTAN SELİMSPOR: 0 FERAHEVLERSPOR: 3
İstanbul 2. Amatör Lig 9. Grup’ta sezona iddialı giren iki ekibin Eyüp Bahariye Stadı’ndaki mücadelesinde Ferahevlerspor Yavuz Sultan Selimspor’u (YSSSK) 3-0 mağlup etti.

Ortada geçen mücadelenin ilk yarısı 0-0 sona erdi. Dakikalar 69’u gösterirken bir duran top pozisyonunda konuk Sarıyer temsilcisi Ferahevlerspor Ersin’le öne geçti. Sol köşegende topun başına geçen Ersin’in direkt kaleye gönderdiği top, arka direkte filelerle buluştu. 0-1. Bundan iki dakika sonra bu kez kornerde Emre topun başındaydı. Sağ köşegenden topu direkt kaleye yollayan Emre’nin vuruşunu kaleci güçlükle tekrar kornere yolladı. Sonra Ersin kornerde topun başına geçti ve meşin yuvarlak doğrudan ağlara gitti: 0-2

Bu gollerden sonra Ferahevlerspor oyunda üstünlüğü tamamen ele alırken, bitime kısa bir süre kala Onur uzak mesafeden harika bir golle skoru belirledi: 0-3.

STAT: Bahariye
HAKEMLER: Tolga Tarık, Gürkan Yayar, Mete Kurşun
YAVUZ SULTAN SELİMSPOR: Murat, Halil, Ahmet, Doğancan, Hasan, Çetin, Çetin, Hüseyin, Celal (Ali Kemal), Serdar, Murat Özkara (Mustafa), Emre (Emrah)
TEKNİK DİREKTÖR: Kadri Gözaydın
FERAHEVLERSPOR: Ali, Vedat, Ferdi, Gökhan, Metin, Oğuz, Nevzat (Veysel), Anıl, Serkan (İsa), Emre, Onur (Fatih)
GOLLER: Ersin (69, 71), Onur (88)

HABER-FOTOĞRAF: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu

Play-off maçını kazanarak tarihinde ilk kez İstanbul Süper Amatör Lig'e yükselen Cevizlispor'da kaptan Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu.