Cuma, Mart 25, 2011

Leventspor çıkışa geçmek amacında

İstanbul Süper Amatör Lig Yükselme Grubu'nda hafta sonu Kadırgaspor ile karşılaşacak Beşiktaş temsilcisi Leventspor karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye çekildi.Yeniden çıkışa geçerek zirveye yaklaşmak isteyen Kırmızı Siyahlılar'daki tek hedef; karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmak.


Çilekli Stadı'nda yapılan son antremanda hasta ve sakat oyuncuların çokluğu sebebiyle 13 kişi yer aldı.Hafif sakatlıkları bulunan Emre Balcı ve Halil Akıncı takımdan ayrı düz koşu yaparken, mide zehirlenmesi yaşayan Tamer tedbir amaçlı dinlendirildi ve çalışmada yer almadı.Teknik Direktör Burhan Esmen ve Yardımcı Antrenör Feridun Cem İnci nezaretinde yaklaşık 1 saat 20 dakika süren çalışmanın ana bölümünde taktik ağırlık çalışan Kırmızı Siyahlılar, antremanın son bölümünde yarı sahada çift kale maç gerçekleştirdi.Yaklaşık 25 dakika süren çift kale maçta Turuncu ve Mavi takım 3-3 berabere kalırken, oyuncuların neşeli oldukları gözlerden kaçmadı.


Ahmet Çötoğlu sevinci
Zara Ekinlispor karşılaşmasında sakatlanan ve yükselme grubu maçlarında takımdaki yerini alamayan Ahmet Çötoğlu'nun çalışmalara başlaması, üst üste gelen sakatlık haberlerinin ardından Kırmızı Siyahlılar da sevinç yarattı.Yaklaşık 10 gün önce çalışmalarına başlayan Ahmet'in teknik kadro tarafından yeterli görülmesi halinde hafta sonundaki Kadırgaspor karşılaşmasında forma giymesi bekleniyor.


Resmi site yeniden yayında!
Yaklaşık 4 aylık bir süre zarfında yayın hayatına ara vermek durumunda kalan Kırmızı Siyahlıların resmi web sitesi uzun bir aranın ardından yeniden yayında... Yaşanan teknik sorunun giderilmesinin ardından daha önce www.leventspor.org adresinden yayın yapan resmi site, yapılan değişikliğin ardından www.leventspor.com adresinden sporseverlerin hizmetinde.


Kaynak: www.leventspor.com

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.