Pazar, Mart 20, 2011

Kestel'i evinde vurdular: 1-0

KESTEL BELEDİYE: 0 BİGASPOR:1

Bölgesel Amatör Lig 10.Grupta zirve mücadelesi veren Kestel Belediyespor bugün konuk ettiği Bigaspor’a kendi saha ve seyircisi önünde 1-0 mağlup olunca zirve yarışından büyük yara almış oldu.

Kestel İlçe Stadında oynanan karşılaşmaya daha istekli ,daha arzulu başlayan taraf konuk ekip Bigaspor oldu. Daha maçın ilk dakikalarında etkili bir futbol oynamaya başlayan konuk ekip Bigaspor aradığı golüne 19.dakikada kavuştu.

Sağ taraftan ceza sahası içine yapılan ortaya iyi yükselen Aykut Kestel defansının arasından kafasını vurarak topu kaleci Tugay’ın bakışları arasında ağlara gönderdi. 1-0 Yediği gol ile adeta şoka giren Yeşil-Beyazlılar istedikleri futbolu sahaya bir türlü yansıtamayınca aradıkları pozisyonlarıda gerçekleştiremediler.

39.dakikada konuk ekip Bigaspor ikinci gole çok yaklaştı. Kestel kaptanı Barış’ın geri pası kısa düşünce araya giren Mehmet Emin topu yakaladı ,Ceza sahası içine girdi çok sert vurdu topu kaleci Tugay son anda tokatlayarak korner’e çeldi.


42.dakikada ise sahnede yine Bigaspor vardı. Orta sahadan atılan topla buluşan Ali Kemal ,Mehmet Emin ikilisi verkaç yaptılar ,ceza sahası içindeki karambolde tam kaleye şut atacaklardı hakem ofsayt gösterdi. Maçın ilk yarısıda 1-0 konuk ekip Bigaspor’un üstünlüğü ile sona erdi.


İkinci yarıda oyunun şekli değişir diye bekliyenler büyük şoka uğradılar. 48.dakikada Kestel Belediyespor’dan Serkan Kırmızıkart ile oyun dışı kaldı. Bu dakikadan sonra oyun içinde gerilmeler olmaya başladı. 51.dakikada Bigaspor’dan Bayram ikinci sarı karttan Kırmızı kart ile oyun dışı kalınca her iki takımda sahada 10’ar kişi kaldılar.



Oyunun ilerleyen dakikalarında her iki takımdan da gol sesi çıkmayınca karşılaşmayı Bigaspor ilk yarıda 19.dakikada Aykut’un attığı golle 1-0 kazanmasını bildi.


Hakemin bitiş düdüğünden sonra saha içinde futbolcular biririne girince Emniyet güçleri olayları güçlükle yatıştırdılar .Kestel Belediyespor kalecisi Tugay ve Mehmet çıkan olaylara karıştığı için karşılaşmanın hakeminden Kırmızıkart gördüler.

SAHA:Kestel İlçe
HAKEMLER: Şehmuz Öztürk (6), Gün Alper Çiçek (6), Ayhan Arısoy (6)
KESTEL BELEDİYESPOR: Tugay (5), Nurhan (6), Ahmet (5) (Dk.72 Erkan 2), Barış (5) (Dk.65 Okan 4), Turgay (5) (Dk.85 Onur ), Saffet (5), Serkan (4), Mehmet (6), Şenol (5), İlyas (5), Serdar (6)
BİGASPOR: Cihan (8), Ersan (7), Aykut (8), Bayram (5), Fatih (8), Abdullah (7) (Dk.85 Nazım), İlyas (5) (Dk.65 Oğuz 6), Semih (8), Mehmet Emin (7), Mustafa (7), Ali Kemal (7) (Dk.70 Batuhan 4)
GOL: Dk.19 Aykut (Bigaspor)

haber ve foto: Cemil Kısık

Hiç yorum yok:

Galataspor Bölgesel Amatör Lig'de

İstanbul SAL Klasman A Grubu lideri Galata Spor Kulübü bugün takipçisi Küçükçekmece İdman Yurdu'nu 3-1 yenerek tarihinde ilk kez BAL'...