Perşembe, Mart 24, 2011

Kazım Karabekir Mevlana Yeni Başkanını Seçti


20 Mart 2011 Pazar günü, Kazım Karabekir Mevlana Spor Kulübü Lokalinde yapılan ve 100 üyeden 70’nin katıldığı Olağanüstü Kongrede, Sayın Mustafa Türlü, Kazım Karabekir Mevlana Spor Kulübü Başkanlığına seçildi.

Tek liste ile girilen seçimde, tüm oyları alan Mustafa Türlü, yaptığı  konuşmada, Hedeflerinin Deplasmanlı Amatör Lig olduğunu ve bu hedefe ilerlerken adımları sağlam atacaklarını belirtti. Başkan Türlü, "Deplasmanlı Amatör Lig için sağlam alt yapı gerekiyor. Sorunsuz bir Kulübümüz var, biz bu güzel Kulübü, el birliği ile daha iyiye taşımaya gayret edeceğiz. Yönetim Kurulumuz, birbirinden değerli iş adamlarından oluşuyor ve bir çoğu da eski sporcu. Aralarında A takım kaptanlığı yapmış olan kardeşlerimiz de var. Allah bizleri utandırmasın. Çıktığımız bu yeni yolda arkadaşlarımızın çok büyük gayretleri oldu. Bize güvenen, Kulübe emeği geçen ve bu birliği sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.


Genel Kurulda bir konuşma yağan Kulüp Eski Başkanı Sayın Bayram Eşgünoğlu da, 14 yıllık görevleri süresinde acı, tatlı çok olaylara şahit olduklarını belirterek, görevini devrederken son derece huzurlu ve gururlu olduğunu, yeni Başkan ve Yönetimin de başarılı olacağına tüm kalbi ile inandığını ve kendilerini desteklediğini söyledi.


Mustafa Türlü’nün Başkan seçildiği Genel Kurulda, Yönetim Kurulunu şu isimler oluşturdu:
Başkan: Mustafa TÜRLÜ
2. Başkan: YÜKSEL AKYILDIZ
Başkan Yardımcısı: AKTAN PALA
Genel Sekreter: LEVENT DERELİOĞLU
Muhasip: Ersin KARAMAN
Genel Kaptan: Sedat SALICI
Alt Yapı Sorumlusu: Hilmi EKİNCİ
Basın Sorumlu: Mesut KURT
Amatör Bölge Temsilcisi: Murat KAZAN
Fahri Üye: Nuri ALÇO

Mustafa Türlü kimdir?
1974 Giresun Alucra doğumlu. 37 yıldır Kazım Karabekir Mahallesinde ikamet ediyor. Yeşil Haliç ve Fenerbahçe Spor Kulübünde Amatör ve Profesyonel Boks sporu ile uğraştı. Fenerbahçe’de spor yapmasına rağmen, çok iyi bir Galatasaray taraftarı ve aile şirketinde ticaret ile uğraşıyor.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.