Salı, Mart 29, 2011

Fenerköyü umut tazeledi


İMESSPOR: 1 FENERKÖYÜSPOR: 4

26 MART 2011 Cumartesi günü Yıldıztabya stadında oynanan SAL Play-Of liginin 12. hafta maçında umudunu devam ettirmek isteyen Fenerköyü ile İMES takımlarının maçını Fenerköyüspor kazandı. 4-1

Aslında oynanan futbola bakılırsa İMES takımı, 4-1 gibi bir skora göre oyun oynamadı. Ancak Fenerköyü biraz daha tecrübeli görüntüsü ile farklı galibiyet aldı. Fenerköyü oyuncularının aklı aslında hep diğer maçlardaydı. Bu maça zaten favori olarak çıkmışlardı ve erken gelen golün sayesinde çok da zorlanmadılar.

Fenerköyü’nde, 23 numaralı forması ile maça damgasını vuran Melis Volkan ERSUCAN iki gol atıp, güzel oyun sergileyip takımının galibiyetinde büyük rol oynadı. 15 numaralı forması ile kaptan Tolga’da bu maçta iyi bir oyun sergiledi. Ertan oyuna girdikten sonra Metin ile beraber takımının topa sahip olma oranı biraz daha arttı. Vedat, iyi bindirmeler yaparak takımın ofansif oyununu destekledi. Ayrıca 7 numaralı forması ile Mesut yaptığı asistlerle görevini yaptı. Fenerköyü takımının gollerini Melis Volkan (2), Metin ve Hasan kaydettiler.

                                                           Fotoğraf arşivden alınmıştır.
İMES takımının gücü inanın bu skor gibi değil. Daha öncede yazdığım yazılarda da iyi futbol oynadıklarını ancak birçok eksikliklerinin olduğunu yazmıştım. Bu maçta da orta sahadaki oyunlarda oldukça başarılı oldular. Pas alışverişleri inanın seyredilmeye değerdi. Forvette oynayan Gökhan iyi bir forvet bu maçta da golünü attı. Orta sahada oynayan diğer Gökhan Düzgün, her takımda olması gereken bir oyuncu. Kendisine herkes sahada “Hoca” diye sesleniyor. Öğrendiğime göre matematik öğretmeniymiş. Kalede kaptan Ali 4 gol yese de, başarılı bir oyun sergiledi. İMES, takım olarak rakiplerine sonuca bakarak boyun eğse de futbol olarak nerdeyse eş değerde oyun sergilemekte.

Özer BEKTAŞ, Lider ARIK ve Volkan KARATAŞ’tan oluşan Hakem triosunu tebrik ediyorum. Baştan sona akıcı oyuna taraf oldular. Saha Komiseri Mustafa Rıdvanlar'a yardımlarından dolayı teşekkür ederiz.



Stat: Yıldıztabya
Hakemler: Özer BEKTAŞ, Lider ARIK, Volkan KARATAŞ
Fenerköyü: Altay, Volkansel, Tuğrul, Mesut, Gani, Tolga, Gökhan, Metin, Melis Volkan, Onur, Vedat
İMES: Ali, Fatih, Emre, Abdullah, Mustafa, Bulut, Hakan, Gökhan Düzgün, Gökhan Dinç, Zafer, Furkan,
Saha Komiseri: Mustafa Rıdvanlar

Haber-Fotoğraf: Ogün KOCA

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.