Pazar, Mart 27, 2011

Dudullu'yu Onur Avladı



DUDULLUSPOR: 0 AVCILAR BELEDİYESPOR: 3
İstanbul Süper Amatör Lig Bölgesel Amatör Lig'e Yükselme Play-off Grubu'ndaki karşılaşmada Avcılar Belediyespor, Dudulluspor'u rahat geçti: 3-0. İlk 10 maçta yalnızca 6 gole geçit veren Dudullu savunması bu sonuçla son iki karşılaşmada kalesinde 5 gol görmüş oldu. 


İki gole imza atan Avcılar'dan Onur, maçın kaderini belirleyen oyuncu oldu.Maçı 50 kadar Avcılar taraftarı da izleyerek takımlarına destek verdi.


Avcılar'ın daha üstün olduğu karşılaşmada ilk yarı, Onur'un 32.dakikada attığı gol ile 1-0 sonuçlandı. İkinci yarıda da Avcılar üstünlüğünü sürdürdü. 64.dakikada, sağdan kullanılan bir köşe vuruşunda ceza sahasında boş pozisyonda topla buluşan Onur, düzgün bir kafa vuruşu ile Avcılar'ı rahatlattı. 


Bu gol sonrası ataklarını yoğunlaştıran Dudullu Sergen'in kafa ile kale içine doldurduğu, ancak Ozan'ın çizgiden çıkardığı bir pozisyon dışında etkinlik sağlayamadı.


Maçın son dakikalarında ani bir atakta kaleci Yılmaz ile karşı karşıya kalan İsmet maçın sonucunu belirleyen golü kaydetti : 3-0.


Bu sonuçla Dudullu 8.'liğe kadar gerilerken, Avcılar Belediye de rakibinin sırlamada üzerine yükselerek 5.duruma geldi. 13.hafta'da 19 puanlı Dudullu, 18 puanlı Levent ile oynarken, 21 puanlı Avcılar Belediye de prestij maçları oynayan İMES karşısında puan arayacak.


STAT: Selimiye
HAKEMLER: Candaş Erbil, Özgür Şahinoğlu, Yavuz Özdemir.
DUDULLUSPOR: Yılmaz, Bahri (46' Sedat), Talha, Sonar, Musa, Ş.Burak, Harun, Eray, Ebubekir, Sergen, Furkan
TEKNİK SORUMLU: Zafer Altın
AVCILAR BELEDIYESPOR: Serhat, Yusuf, Ufuk, Ozan, Kıvanç, Savaş (63' Eray), Metin (55' Uğur Oğan), Vedat, Onur (73' Hilmican), İsmet, Cevher
TEKNİK SORUMLU: Erhan Bulut
GOLLER: Onur 32' ve 64', İsmet 90'+


HABER-FOTOĞRAF: ERDEM G.


Bu maçla ilgili daha fazla fotoğraf için daha sonra Erdem G.'nin facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz:
http://www.facebook.com/pages/Erdemin-Amat%C3%B6r-Futbol-Foto%C4%9Fraflar%C4%B1/182869105064458

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...