Pazar, Mart 20, 2011

Çatalca oynadı Silivri kazandı 3-2

SİLİVRİSPOR: 3 ÇATALCASPOR: 2


İstanbul Süper Amatör Lig Yükselme Grubunda üst sıralardaki yerini korumak isteyen Silivrispor ile üst sıralarda yer bulmak isteyen Çatalcaspor arasındaki mücadelede gülen taraf Silivrispor oldu: 3-2

Esenyurt Stadı’nda oynanan mücadele son derece zevkli ve seyri güzel bir şekilde geçti. Doksan dakikalık bölümde zaman zaman sertleşen oyunda orta hakemin yerinde göstermediği kartlarla maçın sonlarına doğru oyun daha da sertleşti.

Gergin geçen maçın gol açılışını 1. Dakikada gerçekleştirilen atakla Silivrispor Fatih ile öne geçti 1-0. Çatalca ceza alanı içinde oluşan karambolde seken topu iyi takip eden tecrübeli oyuncu dokunarak golünü attı.

Yediği şok golle neye uğradığını şaşıran Çatalcaspor bir an önce toparlanmaya çalıştı. 6. Dakikada ilk golün sahibi Fatih Çatalca kalesinin sağ çaprazında toplu buluşur buluşmaz uzak köşeye mükemmel bir şut çıkardı. Kaleci köşeye giden topu seyretti ve Silivrispor daha ilk dakikalarda skor üstünlüğünü ele geçirdi: 2-0

İki farklı galibiyete erken dakikalarda giren Silivrispor özellikle ilk çeyrekten sonra orta alanda top tutmakta zorlanınca Çatalca takımı sağlı sollu ataklarla Silivrispor kalesini yoklamaya başladı. İlk yarının son bölümlerine kadar iyice yüklenen Çatalca takımı aradığı golü bir türlü ilk yarının sonlarında bulamadı ve maç Silivrispor’un 2-0’lık üstünlüğü ile noktalandı.

Çatalca tek kale oynadı
İkinci yarının başlaması ile birlikte Çatalca takımı daha da baskın bir oyun ortaya koydu. Maçın daha 46. Dakikasında Silivri kalesinin sol tarafından köşe atışı kazanıldı. Kullanılan bu köşe atışını gole çeviren Suat’ın sevinci yan hakemin bayrağını havada görünce birden itiraza dönüştü. Çatalcaspor’un 46. Dakikada bulduğu bu nizami gol hakemin ofsayt gerekçesiyle iptal edilmiş oldu.


Defansta Özgür’ün üstün performansıyla geçen mücadelede Çatalca’nın her atağı takım kaptanından dönüyordu. Maçta dakikalar 58’i gösterdiğinde bir dakika önce oyuna giren Soner Silivrispor ceza alanından dönen topu iyi takip etti ve sert bir vuruşla takımını umutlandıran golünü attı 2-1.


Orta alanda oyunun kontrolünü ele alan Çatalca takımı 75. Dakikada Evren ile beraberliği buldu. 2-2. Maç bu skorla biteceği düşünülürken 77. Dakikada oyuna giren Metin Silivrispor’u adeta ipten alan golünü 90. Dakikada atarak ne kadar değerli bir oyuncu olduğunu ortaya koydu.

Maç sonrası gergin anlar
90. dakikada gelen golün ardından oyun daha da sertleşti. Bu dakikadan sonra oyun daha gerginleşti ve tribünler de sahadaki gerginliğe ortak oldu.

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte soyunma odasına gitmesi gereken her iki takım oyuncuları birbirlerine girdi.

Bitiş düdüğünün ardından birbirine giren oyuncular ile birlikte tribünlerde sahaya indi. Bu dakikadan sonra emniyet ekipleri sahaya müdahale ederek olayların fazla büyümesini engelledi.

Stat: Esenyurt
Hakemler: M.Latif Turgut 4, Sinan Uğur 4, İsah Demircan 4
Silivrispor: Yalçın 7, Sonat 7, Vahit 7, Özgür 8, Yunus 7 (62’ Yıldıray 7), Fatih 8, Fuat 7, Ali Yavuz 7, Oğuz 7 (77’ Metin 7), Erdal 7  (20’ Volkan 7)
Çatalcaspor: Serkan 7, Gökay 7 (46’ Murat 7), Mehmet 7, Serkan 7, Mustafa 7, Evren 7, Erdem 7 (46’ Tamer 7), Cem 9, Şerif 7 (57’ Soner 7), Emir 7,Adeyese 7
Goller: 1’ ve 6’ Fatih, 90’ Metin Silivri, 58’ Soner ve 75’ Evren Çatalca
Kırmızı kartlar: 76’ Adeyese Çatalca, 90+2 Fatih Silivri

HABER VE FOTO: ENGİN AKIN

2 yorum:

thracia dedi ki...

ben bütün sene boyunca böyle kötü bi silivri görmedim arkadaş bütün maç tek kale maç oldu ya 2-2 oldu maç adamlar 10 kişi kaldı hala üstümüze geliyolar biz kapanıp kontra atak arıyoruz 10 kişi kalmasalar maçı alıcaklar adamların nizami golü sayılmadı direkten dönen topu var.haftaya fatih de cezalı oldu. bu hoca neden bu kadar korkak oynatıyo anlamıyorum sonat vahit ileri çıkmıyor hiç tek forvet ali ilerde o da atarsa atar.nerden buldunuz bu hocayı arkadaş çok mu aradınız!!böyle iğrenç aciz bi oyunla kazancağımıza tek kale oynayıp 1 puan almayı tercih ederdim!kadir hocanın futbolunu taktiğini mumla aradık bu maçta.bütün maç bastıran tek kale oynayan takım gitmiş yerine korkak bi takım ve anlayış gelmiş. bu hocayı nerden bulduysanız bi zahmet iade edin artık silivriye bu futbol hiç yakışmıyor

Unknown dedi ki...

bu haberi kim yayınladıysa silivri spor 10 kişi mi başladı maçada bizim haberimiz yok. hem başlıkta çok yanlış bence çatalca nereye oynadı boş boş oynadı başka hiç bişey yoktu sırf kötü hareketlerde bulundular..
silivrispora başarılar...

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.