Pazar, Mart 20, 2011

Beşyüzevler'in BAL'a yürüyüşü sürüyor


BEŞYÜZEVLERSPOR: 2 İDEALTEPESPOR: 0
İstanbul Süper Amatör Lig Yükselme Grubu'nda Beşyüzevlerspor, İdealtepespor’u iki golle geçerek iddiasını sürdürdü. Yeşil-Beyazlılar yenilmezlik serisini 6 maça çıkarırken bunlardan beşini kazanmayı başardı. Üst üste ikinci yenilgisini alan Maltepe temsilcisiyle iddiasını büyük ölçüde yitirdi.

Karşılaşmanın ilk yarısı daha çok Beşyüzevler kontrolünde geçti. Soldan Ergin ve sağdan Murat Çakal ile İdealtepe kalesine yüklenen yeşil-beyazlılar uygun gol pozisyonları da yakaladılar Başarılı bir karşılaşma çıkartan İdealtepe kalecisi Kerim, tek bir pozisyon dışında geçit vermedi. 

Beşyüzevler'i öne giçiren gol 27. dakikada, soldan Ergin'in kullandığı serbest vuruşta, İdealtepe'den Erdenay'ın ters kafa vuruşu ile geldi (üstte).

İkinci yarıda İdealtepe karşı ceza sahasına gönderdiği yüksek toplarla gol ararken, Beşyüzevler ise hızlı karşı ataklar denedi. 

60.dakikada, İdealtepe kenar yönetimi, Hakem Kemal Yılmaz'a, önceden sarı kartı olan Beşyüzevler'den Ergin'in elle oynadığı şeklinde yoğun itirazlarda bulundular (üstteki fotoğraf). Hakem Yılmaz İdealtepe oyuncusu aleyhine elle oynama kararı verdi. Kısa süre sonra da Beşyüzevler teknik yönetimi Ergin'i kenara aldı. 74.dakikada oyuna ikinci yarıda giren Özgür, uygun pozisyonda ağları bularak Beşyüzevler'i iki farkla öne geçirdi.

İdealtepe 9 kişi kaldı
83.dakikada birbirleri ile kavga eden Beşyüzevler'den Semih ve İdealtepe'den Yasin direkt kırmızı kart ile oyun dışı kaldılar. Hemen ardından Yalçın da sakatlanıp oyun dışı kalınca, üç değişiklik hakkını daha önce kullanmış olan İdealtepe 9 kişi kaldı oyunda. Bu dakikadan sonra İdealtepe başka gol yememek amacı ile geri çekildi, Beşyüzevler de topun kontrolünde kalarak maçı bitirdi.

Beşyüzevler bu sonuçla üçüncü sıradaki yerini korudu.12.hafta'da Beşyüzevler Çatalca ile karşılaşırken, İdealtepe da Bayrampaşa Tuna karşısına çıkacak.

STAT: Paşabahçe
HAKEMLER: Kemal Yılmaz, Ogün Kamacı, Armağan Çekinmez
BEŞYÜZEVLERSPOR: Harun, Ozan, Hakan, Murat Uslu, Yakup, Hakan Koç (68' Özgür), Murat Çakal, Güner, Semih, Ümit  (84' Serkan), Engin (65' Cem)
TEKNİK SORUMLU:  Adem Mandıralı
İDEALTEPESPOR: Kerim, Osman, Tuncay, Yalçın, Emrah, Erdenay (79' Enes), Halit, İbrahim (46' Ahmet), Berkan (74' Erhan), Yasin, Fuat
TEKNİK SORUMLU: Namık Avcı
GOLLER: Erdenay (27 kk) Özgür (74)
KIRMIZI KARTLAR: Semih (Beşyüzevler) 83', Yasin (İdealtepe) 83'

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM G.

Bu maçtan daha fazla fotoğraf için:

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.