Pazar, Mart 27, 2011

Bayrampaşa Tunaspor umutlarını korudu



BAYRAMPAŞA TUNASPOR: 2 İDEALTEPESPOR: 0
İstanbul Süper Amatör Lig, Bölgesel Amatör Lig'e Yükselme Play-off Grubu'nda Bayrampaşa Tunaspor, İdealtepespor'u her iki yarıda attığı goller ile 2-0 yenerek umudunu son üç haftaya taşıdı.


İlk yarıda mücadele düzeyi yüksek bir karşılaşma izledi Akademi Stadı'ndaki az sayıdaki seyirci. Bayrampaşa Tuna'nın yardımlaşmalı savunması karşısında idealtepe pozisyon üretmeyi başaramadı. Bayrampaşa Tuna ise zaman zaman Ozan ve Gökhan ile tehlikeler yarattı. 


İlk yarının tek golü, 23.dakikada sağdan yapılan köşe vuruşunda Ozan'ın kafasından geldi. İdealtepe ilerleyen dakikalarda bir tür "kick-and-run", defans ardına atılan uzun ve yüksek toplar ile gol aradı ise de ilk yarıyı kaleye şut atamadan bitirdi.
İkinci devre de benzer şekilde devam etti. 75.dakikada Gökhan, soldan ceza sahasına girdikten sonra düzgün bir vuruşla maçın sonucunu ilan etti: 2-0.


18 puan ile 10.sırada yer alan Bayrampaşa Tuna son 3 hafta için ümitlenirken, 13 puan ile 13.sırada kalan İdealtepe büyük oranda şansını yitirdi. 13.hafta karşılaşmalarında Bayrampaşa Tuna, lider Büyükçekmece ile oynarken, İdealtepe de Çatalca ile karşılaşacak.


STAT: Spor Akademisi
HAKEMLER: Emre Kosif, Mücahit Değirmenci, Burak Bakar
BAYRAMPAŞA TUNASPOR: Hakan, Burak, Hazar, Paşa, Ekrem, Osman, İhsan, Uğur, Ozan (80' Şahin), Gökhan (88' Engincan), Sinan (77'Aykut)
TEKNİK SORUMLU: Ergün Gelen
İDEALTEPESPOR: Kerim, Can (46' Erhan), Tuncay, Osman, Emrah, Erdenay, Halit, Fuat, Ali, İbrahim (72' Melih), Burak (70' Ertuğrul)
TEKNİK SORUMLU: Namık Avcı
GOLLER: Ozan 23', Gökhan 75' 


HABER-FOTOĞRAF: ERDEM G.

Bu maçla ilgili daha fazla fotoğraf için daha sonra Erdem G.'nin facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz:
http://www.facebook.com/pages/Erdemin-Amat%C3%B6r-Futbol-Foto%C4%9Fraflar%C4%B1/182869105064458

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...