Cumartesi, Mart 26, 2011

Altınova Belediyespor'un 3.Lig Hayali Trakya'da Bitti



ÇERKEZKÖYSPOR: 3 ALTINOVA BELEDİYESPOR: 0
 Bölgesel Amatör Lig 12. Grup'ta Çerkezköyspor çok iyi oynadığı maçta Yalova temsilcisi Altınova Belediyespor'u 3-0 yenerek rakibinin profesyonel lige çıkma hayaline son verdi. Ligin 2.yarısında hiç kaybetmeyen Altınova Belediyespor maç sonunda 8 maçlık namağlup unvanını da kaybetti.
Çerkezköy'de oynanan maça ev sahibi çok arzulu ve istekli başlasada aradığı golü bulmakta gecikti.Maçın 43 .dakikasında Gençağa Yılmaz'ın golü ile ilk yarı ev sahibinin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci yarıda da oyundaki üstünlüğünü sürdüren evsahibi 61'de tecrübeli oyuncusu Hüseyin Sunar Karakayış'la 2-0'ı yakaladı.
Çok kötü bir  gününde yakalanan ve 90 dakika boyunca sahada  bir varlık gösteremeyen Altınova Belediyespor 89.dakikada Şafak Törin'in golüne de engel olamayınca sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.
Ligde iddaası kalmayıp önümüzdeki sezon BAL'da kalmayı garantileyen Çerkezköyspor maç sonu sevinirken,rakiplerinin kazandığı haftayı mağlup kapatan Altınova Belediyespor ligin 2.yarısında aldığı bu ilk mağlubiyetle 3.lige çıkma şansını mucizelere bıraktı.
Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.