Pazartesi, Şubat 28, 2011

Vizespor’dan bir düzine gol

VİZESPOR :12 AHMETBEY GÜVENSPOR:3

Kırklareli Süper Amatör Ligde, 17. hafta karşılaşmasında, Vizespor, rakibi Ahmetbey Güvenspor’u gol yağmuruna tuttu.12-3

Sezon başında lige şampiyonluk parolası ile başlayan ve flaş transferler yapan Vizespor’da bu sezon işlerin pek iyi gittiği söylenemez, çünkü transfer ettiği birçok oyuncusunu sezonun daha 4. haftasında bazı sebeplerden dolayı kaybeden Vizespor, geçen sezondan ceza almış 6 futbolcusunu da kadrosuna dahil ederek lige devam etmek istedi. Ligin ilk devresinde 14 puan toplayabilen Vizespor, ikinci yarıya da şanssızlıklar ile başladı ve Hasan Barut isimli futbolcusu, devrenin ilk maçında ayağı kırılarak ligi kapattı ve yine bu arada bazı oyuncuları çeşitli sebeplerden dolayı takımdan ayrıldı. İkinci yarıda oynadığı toplam 7 maçtan sadece 2 beraberlik ile 2 puan çıkartabilen Vizespor, şampiyonluk parolası ile başladığı ligde adeta kümeye düşmeme hesaplarını yapar olmuştu.




Vizespor için, oynanacak olan bu haftaki Ahmetbey Güvenspor maçı muhakkak kazanılması gereken bir maçtı. Vizespor bu maçı aldığı takdirde düşme tehlikesinden kurtulup son maçına deplasmanda Pınarhisarspor karşısına çıkmak istiyordu. Rakibi Ahmetbey Güvenspor ise ligden düşmeyi haftalar önce garantilemiş ve ligde sadece prestij maçlarını oynuyordu. Bu bilinç ile sahaya çıkan Vizespor maçın ilk devresinde 5 gol atıp kalesinde 1 gol görüyor ve ilk yarıyı bu skorla kapatıyordu.



İkinci yarıda daha da rahatlayan Vizespor, maçta baştan sona üstün olan taraftı. Ard, arda bulduğu goller ile rakibine tam 12 gol atarak sahada gol şov yapan Vizespor ikinci yarıda kalesinde 2 gol gördü ve sahadan 12-3 gibi farklı bir skor ile ayrılan taraf oldu. Aldığı bu galibiyet ile ligde kalmayı garantileyen Vizespor son maçında Pınarhisar deplasmanında, prestij maçına çıkacak.

Kırklareli’nde alınan bu sonuçlardan sonra Süper Amatör Ligden, 1. Amatör Lige Ahmetbey Güvenspor’un ardından düşen ikinci takım ise İstasyonspor oldu.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM GÜL

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.